lauantai 18. helmikuuta 2012

I'm so sexy and I know it

"Mihin sä haluat istua?"
Nyt on wanhoista selvitty hengissä ja voin sanoa ihan kaikille että kannattaa tanssia jos on mahdollisuus :3 oli ihan super kivaa ♥ kuvia musta ei ookkaan sitten niinkään paljoo ja nekin on kavereitten kameroissa..(köhköh sendikää niitä mulle :3) ja ajattelin sitten tunkee niitä tänne kun saan lisää :))
Torstai aamu alkoi kivasti puoli kahdeksalta kaaressa viimesillä harkoilla.. Mokailtiin vähän kaikki ja ilta alkoi pelottaa.... Kaaresta sitten koulua kohti ja abigaalaa katselemaan. Meinasin jättää välistä ja no näin jälki käteen kannatti mennä ::D Gaala itsessään oli paljon huonompi kun viime vuotinen ja suurin osa abeista alkoi olla jo kaunissa kunnossa .. ennen gaalaa oli kuitenkin parasta ♥ hengailtiin limukoneiden vieressä kun koneita tultiin täyttämään ja se täyttäjä mies oli vaan meille silleen "Täälä olis limuu jotka menee nyt vanhaks. Kelpaako?" No tottakai kelpas!! Saatinpa sitten 29 pulloo limuu (fantaa, cola lightia ja zeroo) ja kun kysyttiin et eiks tää tuo tappioo vastaus oli hieno.. "Ei oo mun rahat. Pitäkää kivaa." ♥ ihana ♥ :3
Gaalan jälkeen suunniteltiin Minnan kanssa että mennään lihottamaan ittemme vielä pikaseen Heseen ettei varmasti mahduta illalla mekkoihin ja no mahduin kyllä mekkoon oikein hyvin :D Kampaajallakin tuli reilu tunti istuttua ja lopputulos olis tämä:
tuollasta lettihärdelliähän toi on.. voin kyllä sanoo että toi "irrallinen/roikkuva" letti osio oli ihan kamala . . . ja no en tyksiny noista hiuksista.. ai että oli ihana perjantaina purkaa tuo ja pestä ♥
mitä ihmettä mun käsi tekee?? se on ihan oudon malline :::D tajusin kanssa että mulla ei oo yhtään kuvaa tosta mekosta ja musta yksin :::D hups.... nooh mutta nyt altistan teidän silmät kammottaville kuville (huonolaatu ja kaikki menee aika ilmeellä....)
 tuossa nyt näkyy mekko ft Sonja ja Elina ♥ (lisää tuommosii ryhmäkuvia kun saan ne :3)
ja no pakkohan tää parikuvakin tänne oli laittaa. . . ilmeellä mennään ja silleen. . . kattoo mimmonen se "official parikuva" tulee olemaan kun tää on tämmönen äidin ottama ja voin sanoa että tilanne tossa oli hyvin awkward :') olin siis Joonaksen pari ja olihan tuo oikein mukaisaa
laatu on kyllä niin loistava ettei mitään rajaa.....
No tuo ilta jännitti ihan hulluna ja siinä ovien ulkopuolella jonossa ennen alkumarssia meinasin pyörtyä. Eli hienosti alkoi, en syönyt koko päivänä oikein mitään kun jännitti niin paljon ja joinkin vaan ihan vähän ettei vaan ton hameen kanssa tarvinnu mennä vessaan ja no selvisin.. Tanssit tuli orkesterilta, ei levyltä niinkun oltiin harjoteltu ja nuo soitti kaikki ihan hirveen nopeesti (paitsi humpan joka oli niin laimee että huhu) ja siksipä suurin osa tansseista meni läpi juostessa :p
Perjantai starttas kasilta kuvauksilla ja siitä bussilla Ojoisille ja Nummelle tanssimaan. Omien tanssien jälkeen haettiin niitä pikkusia tanssimaan ja Ojoisilla oli kyllä paljon kivemmat pikkuset :::D Ne jopa oikeesti halus tulla tanssii..
Kouluilta sitten takas Lyseolle ja pikku tauko ennen esitystä yläasteelle. Oli aika rentoo ja sen jälkeen valssattiin kaverin valssi Sannan kanssa :D
Sitte RUOKAAAAA aaaaaah oli niiin nälkä mut kuitenkiin niin paha olo että söin vaan yhen leivän.. Oli vähän ylipukeutunut olo ruokalassa wanhojen mekossa ykkösten pällistellessä.. :p
Ruuan jälkeen esiinnyttiin lukiolle (opettajat+ykköset) ja oli rentoo. Porukka hörppi samalla vähän alustavia jatkoille ja no.. itse en. Tanssin jälkeen bongasin muutaman random ykkös pojan jotka on häiritsevästi kyylänny mua koko tän vuoden käytävillä ja kauheessa vallan tunteessa kävin hakemassa ne tanssimaan :''D HÅHÅHÅHÅHÅ pientä smalltalkkia ja ne oli kyl ihan jees tyyppei.. mut ei ihan mua (lol)
Tanssien jälkeen kavereitten kanssa Popinoon syömään ♥
 toi oli vahinko mut awws niin söpö Ainon vesimeloonis :3
söon tollasen sinihomejuusto-ananas-kana-leivän ja no se oli ihan jees.. ei mikään "ooaaaaah mikä maku" vaan sillee ihan ookoo ja sitte vadelma sorbetin :3 noms

Nuiden jälkeen kotiin, suihkuun ja kattelemaan Sex and the City 2 ♥ uijjui ihana oli ♥ ja siitä sitten Sannan kyydillä wanhojen jatkoille Satulinnaan ♥ asua en tyhmänä muistanu kuvat ja vaikka mulla oli kamera mukana se pysy koko ajan laukussa... tuli kyllä partyttyä oikeen kunnolla ♥ ja no innolla venailen lisää :3 oli meinaan niin kivaa :3 vaikka no porukasta ehkä 5% oli selvänä ja toikin on jo suurentelua... aika paljon viinaa vaaditaan kun melkein kaikki tutut kävi moikkaamassa ja halaamassa(varsinkin halaamassa) :'D ja niitä oli paljon ::::D no ei se mitään ihmisiä on kiva halailla ♥ mutta yh se myötä häpeä kun tutut laattas vessassa kaikke meikit levällään ja stringit vilkkuen tanssi pöydillä.... no eihän ne sitä itse enää tänään muista..
Kotona olin sitten kahden maissa jalat huutaen hallelujaa. Mulla ei kyllä olis jalkoja enää ollenkaan jos en olis laittanu tansseihin polvitukia..

Lopputuloksena on aika haikee fiilis. Harkoissa ja muutenkin tuola tansseissa + jatkoilla oli sellanen yhteenkuuluvuuden tunne josta oon varma etten enää ikinä tunne sellasta tossa koulussa. En oikein sovi porukkaan ja ai että eilen oli ihanaa kun mulle puhuttiin ♥ ei ne sitä muista mutta mä muistan ♥ ja no wanhat kesti vaan sen kaks päivää ja olin ite jo ihan liekeissä mekossa tanssimisesta ja ylipäätään paritansseista. Kaikki kiva loppuu aikanaan ;_; toivon kyllä että osa tuosta kivasta osa noista ihmisistä oikeesti kiinnittäis muhun huomioo nyt ton kurssin jälkeenkin. Tuskin mutta toivossa on hyvä elää.
nyt huippuviikonloppu jatkuu ruualla ja Terra Novalla ♥ pitäkää kivaa ja venailkaa parempia kuvia ♥

( + ujjui sain ihanaa sähköpostia eilen :3 vielä en paljastele muuta kun että nyt lähtee viestiä Matiakselle, Leeville ja Andrélle ♥ )

10 kommenttia:

 1. jollain oli samanlaine mekko ku sul :D
  ja hei hiihteleks muute tiistaina mis c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaa jos meinaat tota mekkoo joka näkyy tossa yhessä kuvassa nii se on erilaine :D vaan selästä samannäköne :D ja öö en oo kait tiistaina missään kuis?

   Poista
 2. aa, se vaa näytti samalta :D
  eiku meen ottaa ne tatuoinnit tiistaina ja meen sen jälkee autokouluu ja oon siel varttii vaille kuus :D ja ku vaihoin autokouluu nii se on siin teiän vieres, nii jos jaksaisit henkailla mun kaa 8 Asti jos mun kaveri lähtee kotii sen jälkee ku mun tatuointi on tehty ku se tulee sinne mukaa :D vaikeesti selittty..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kumman lähel? :D oon meinaa nyt isäl mut joo voin ellei mul oo lastenhoitokeikkaa illal :3

   Poista
 3. siis äitis :D
  mutten tiiä viel et jääks se mun kaveri :D

  VastaaPoista
 4. Oon kuullu juttua et juomien vieminen tonne satulinnaan on kiellettyä nii osaatko sanoo et kyttääks ne tosi tarkasti kaikki ku ei oo viel omilla jatkoilla ens kuus 18 vuoden ikää ja ollaan vissii menossa sinne jatkoille,NIIN VINKKEJÄ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu siis satulinnaan omien juomien vienti on kielletty vaikka olisit 18 ja ne kattoo kaikki. Toki siellä joku on jotain aina saanu sisään kuljetettua mut henk koht suosittelen jättämään välistä. Ne meinaan takavarikoi kaikki kynätkin yms ja hiplailee sut ihan kunnolla läpi :D Missään ei oo ollu niin tarkkaa kun siellä. Vinkkejä en osaa antaa kun en itse mitään sinne kuljettanut, suurin osa porukasta veti pään täyteen ulkona jonottaessa niin ei sitte sisällä haitannu, osa tunki muovipusseja sinne minne en ikinä niitä tunkisi (;D) ja osa just täytti mustekyniä ja kaikkia meikkiputeleita tai laitto pikkupulloja/muovipusseja rintsikoihin. Mutta soosoo kun tuommosia suunnittelet, ei ala-ikäisenä saa juoda. Ovella voidaan sitten kääntää takaisin jos jäät kiinni kuskailusta tai oot liian kännissä ja sekös sitten vituttaa. Mut hei pidä hauskaa siellä ja jos tanssit niin myös tansseissa!

   Poista
 5. Mites noi teijän jatkot siel satulinnassa ku meillä on varmaa siellä kans ja ollaa saatu semmonen käsitys että omien juomien sisälle vieminen on hankalaa...osaatko neuvoo ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hml lukioiden wanhojen jatkot on aina satulinnassa. Mut muuten tsekkaa toi ylempi vastaus, omien juomien vienti on lähes mahdotonta. :)

   Poista