keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Can I please come down, cause I'm tired of drifting round and round

Näytänpä ihan kauriilta ajovaloissa.. Ja sellanen on olokin. Koeviikko starttas kunnolla käyntiin Psykan kokeen/esseen merkeissä ja huomenna toinen Psykan essee ja äikän esitelmä. Tänään oli kanssa wanhojen harkat koko porukalla pikkusalissa...ahdasta?ei toki. ja minä tanssin yksin ;_; ♥
Tässä oon kauheesti koittanu keksiä kaikkee etten vaan vahingossa löydä itteeni kirjan äärestä ja tiiän että tuun katumaan tätä ja paljon palautuksissa ja uusinnoissa istuessa. Miks en vaan osaa ottaa itteeni niskasta kiinni? Eikä mulla ees oo tällä viikolla kun enää huomenna se essee ja se olis siinä.. Perjantaina vaan lahnailee kouluun ja sitte viikonloppuna olis himopanostusta matikkaan ja yhteiskuntaoppiin mm kotiesseen muodossa.. Jätän kaiken viimeseen iltaan ... YH:seen aion kyllä oikeesti panostaa, tavote kun on tuolla ysissä ja pörssit mulla aikamoisessa laskussa.
On tässä pakoilussa tietty ollu positiiviset puolensakin. esim se että istuin eilen koko päivän koneella.. not. Mä raahasin itteni ulos! Tonne -20 pakkasiin kuvaamaan pimeellä. Mitähän järkee siinäkin oli.. No mutta ainakin oli rentouttavaa kävellä napit korvilla pimeessä ja kuunnella hyvää musaa ♥ Hämeenlinnakin näyttää pimeellä tosi isolle paikalle ja voin sanoo että Myllykallio on edelleen mun lemppari paikkoja. Sinne tulee mentyä kun ketuttaa, itkettää, naurattaa tai ihan vaan kun en tiedä mitä muutakaan tehdä. Tuommonen juoppopuisto mutta kuitenkin siinä pikku "korokkeella" seistessä ja katsellessa alas olo on tosi pieni. Toivon että joskus voin käydä jonkun ihanan kanssa sielä ja tämä joku tajuais saman pikkuasian hienouden ♥ Toiveita toiveiden perään.. Toiveikkaana odottelen ystävänpäivää ;) Eipä se oli muuta kun rahastusta mutta eihän sitä ikinää tiedä, vai mitä?
Can anybody hear me?
Am I talking to myself?

My mind is running empty
In the search for someone else
Who doesn't look right through me.
It's all just static in my head
Can anybody tell me why I'm lonely like a satellite?
 'Cause tonight I'm feeling like an astronaut
Sending SOS from this tiny box
And I lost all signal when I lifted up
Now I'm stuck out here and the world forgot
Can I please come down, cause I'm tired of drifting round and round
Can I please come down?

I'm deaf from all the silence
Is it something that I've done?
I know that there are millions
I can't be the only one who's so disconnected
It's so different in my head.
Can anybody tell me why I'm lonely like a satellite?
'Cause tonight I'm feeling like an astronaut
Sending SOS from this tiny box
And I lost all signal when I lifted up
Now I'm stuck out here and the world forgot
 Otsikko ja kuvien välissä näkyvät sanat: Simple Plan -  Astronaut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti