keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

-Old-school-

Nyt on itkut itketty ja kasvavalla kauhulla odotan syksyä. Yhteishaun tuloksethan siis tulivat tänään ja yllätysyllätys en päässyt Kaluun..(en kyllä sinne hintti-hikke-linnaan olis ees halunnu.) ja päädyin sitten Lyseoon :) Kauhee masennus iski ja kaikki mutta toisaalta se on ehkä kaikkein paras ja järkevin koulu mun kannalta.. Joten huomenna varmistamaan paikkaa med. Wilma. Sekin on kivaa että se varmistus-tsydeemi on vasta klo.12 :D saan nukkua ♥ No on siinä Lyskassa sekin hyvä puoli että Jyrki69 tai Jussi69 on sieltä ♥.♥ (hyvä muisti kun en muista kumpi..mutta ihan sama).
Ja sitten muihin uutisiin.. Oltiin maanantaina hengaamassa kaupungilla kokoonpanolla: Minä-Aino-Atte-Elina-Wilma-Jenni-Ella-Vivika ja oli kivaa. Ostinkin jopa aurinkolasit joita olin jo pari viikkoo kuolannu Ninjassa. Ja tietty uusimman Episodin ♥ Olihan siinä sentään juttu Epäilyksestä :) ja muutenkin Episodi on yllättävän mahtavan hyvä lehti (näin suurena leffa fanina kun sanon..) No mutta siis nämä lähtivät eilen kaupungista mukaan meille:


Ja sitten eilen oli isän ja Jooan ja Joella-Merinan kanssa kirppareita kiertelemässä ja mukaan lähti taas lehtiä ISO pino :) esim nää:



eli siis jonkinmoinen Michael Jackson lehti ♥, toukokuun Episodi, Cosmon tuplasetti ja Amerikkalainen Elle ja yhteensä vaan 4,80e :D halpaa

Ja nyt perjantaina on sitten suunnitelmissa lähteä Ainon kanssa Ideaparkkiin ♥ No kirjottelen taas..

psst. Meidän Euroopan valloitus tour on vaarassa koska Jooa on kipeenä ja Isällä on tutkimukset vielä ens viikon tiistaina.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti