torstai 4. elokuuta 2011

Tytöt kuskina vaan silloin kun on hätätilanne

Heippa taas :) Voisin nyt päivitellä tästä maanantai-tiistai skoba retkestä. Nuo muut tekikin tuon reissun jo viime vuonna ja tänä vuonna mäkin pääsin mukaan :) ja hauskaa oli! Lähdettiin kahden maissa ajelemaan Miralta kohti niitten mökkiä Iittalan perämettiin. Matkaan tais mennä välipysähdysten ja kaupassa käynnin (oikeesti ostettiin varmaa koko kauppa tyhjäks.. meni sille 46e mässyy.. x) ) kanssa n.1,5h - 2h yllättävän rankkaa tuo skobailu..

kuvat on menomatkan tauolta :) Sitten kun vihdoin saavuttiin sine korpeen levittäydyttiin mökkiin (+sexiboxiin) ja alettiin syödä :D paistettiin kanssa makkaraa.. ja no.. ne palo pilalle melki kaikki.... tuhottiin kanssa oikein murhan himosesti kaikki todisteet meidän kaupoilla käynnistä ::D

mm eli kuitit poltettiin.. olin pikkupyromaanina tuola ja pidin kivaa ::D ingnorratkaa mun järkyt kynnet.. -.-

sen jälkee pelailtiin vähän korttia mm. räsypokkaa.. ja no se oli oikein mielenkiintoista.. ::D ja sitte noi yhet meni uimaan ja minä ja wilma hytistiin rannalla oikein siveellisesti pyyhkeessä ja mä ihan normi vaatteissa kun en menny ees saunaan.. Saunojen jälkeen sitte kuvat loppuuki.. ja hyvä niin x) laulettiin Iskelmäkaraokee oikeen kauniisti, pyöritettiin pulloa ja jutut oli niin kauniita että huhhuh.., puhuttiin paskaa, syötiin lisää ja sitte ku mentiin nukkumaan (siinä kolmen maissa) meiän jutut oikein kukoisti... (mm.trålålålålå, håmå, schaiba ymsyms juu en selitä mut ainaki nauroin..ja no ED ja väsymys saatto vaikuttaa siihen ihan jonkin verran ::D )
 ES ja Kebaba ♥ näillä mennään :D (wilman lahjoi siis kun oli sen epäviralliet 17v syndet, ja multa se sai 10e lahjakortin H&M:ään)
 jenni ja sen jättimäinen peniknsen jatke objektiivi :3
ja sitte yhteiskuvii mitä otettii..
 tää oli niin tämmönen rängöm tilannekuva xx) oon ite ihan "BOOBS! O.O"
 (c) Elina paluu matkalta.. olin ihan räjähtäny ja ilmekki on niin kaunis että
ja sit vois paneutuu mun asuun :) ikinä ei oo mitään tommosta päällä ku en koskaan jaksa laittaa ku ison paidan ja farkut...eli:
Kauluspaita - H&M
Musta toppi - H&M
Shortsit - Pull&Bear
Leggarit - GinaTricot
Kengät - DC/UnionFive ♥
Rannekorut - Nomination
4-sormen-jätti-sotku-sormus - Glitter

oli ihan huippua!! ja ens kesänä uusiks? vois mennä sillo jo meiän mökille tonne kauas kun sitte olis toi ajokortti.... ::D (kauheeta et oon jo niin muinaisjäännös)

ens postaus on sitte varmaan jotain hiuksiin liittyvää ku huomenna on kampaaja ja hiuspostausta on toivottu jonkun aikaa.. voisin kuvailla jotain noita puteleita ja kaivella arkistoista vanhoja järkyttäviä kuvia.... ;) Seeya ♥ aijjuu ja hei teitä on JO 27 ♥ aa ootte ihan parhaita!! 30 lukijaa nii tapahtuu jotai jännää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti