torstai 11. elokuuta 2011

Lukio lukematta läpi . . tai sitte ei

Moips taas :) Koulu siis alko tossa eilen -.- vipii ja tänään oli eka "varsinainen päivä". Olis sen keskiviikkosenki voinu skippaa.. Menin koululle klo.11:00 ja pääsin kotiin klo.11:45 -.-'' turhauttavaa. Mulla on siis tässä jaksossa kaikki 8 koodia eli JOKA päivä klo.8:00-16:00 MYÖS perjantaisin koska opettajat haluu kiusata mua.. Maanantaina olis kanssa Saksan uusinta viimevuoden kurssista (kato ku muistan enää mitää) ja perjantaina matikka........ mmmm ei taida mennä läpi :( Btw jos olis kirjoja hankittavana kyselkää ihmeessä. Niitä on ja paljon!
No en mä sitte valitakkaan enempää tästä kidutuksesta. Elikkäs sunnuntai meni siellä Heinolassa niinkun edellisestä postauksesta voi päätellä ja maanantaina olin Tampereella med.Elina ja Jutta ♥ tyksin ja ostelin kaikkee...... liikaa...... Tiistai taas meni jännissä merkeissä Helsingissä :) Olin mallikansion haastattelussa/testikuvauksessa :3 studio Elitellä (en kyl tajuu miten tälläsestä naamastaa se oikeesti niinki nättei kuvii). Kyseessä siis semmonen satasen arvonen kuvaus ja nyt pitäis varailla mallikansion kuvaus aikoi.. ihan mainosmalliks ei mitään catwalkkeja kiitos. :) Mut se oli oikeesti TOSI kivaa ♥ ja se kuvaaja oli semmone ylisöpö aasialais mies/poika joku about 19-21v :33 hehz..
Ja no nyt voisin laittaa tääne niitä ostoksii..(kaikkee en ees kuvannu enkä kyl videookaan tehny vaik olis ollu kyl fiksuu.....o.o) ja sokerina pohjalla toki mun omaa pärstää xD (sry niitä testikuvii en voi laittaa ku en saanu niitä..)
 tuon ostin Hesasta 2,95e @H&M ♥ ihan rakkaus
 siniset farkut tampereelta 40e ja leopardit hesasta 20e
 conversen koululaukku tampereen sokokselta -20e alella s-etukortilla elikkäs 40e
 @H&M hesa noi leopardi ja seepra/tiikeri kuvioiset on sukkiksii ja noi toiset leggarit

aika cruella devil hiukset on kyll ::D ku toi on niiin valtava vaalee raita tolla toisella puolella :D

noitten kuvattujen lisäks ostin tampereelta mm. ruokaa ♥, TAP:n levyn (3e!!!!) ♥, Skinssin 2.kauden ♥, Suosikki, Kerrang!, RockSound, siipisormus enkä kait muuta :D

ja sitte suru-uutinen ;_;
Viimenen kuva mun kännykästä elossa. Sain just hienosti läntättyä ton nams tarran ja se hajos -.- ;_;
noooh asia on hoidossa ja iphona 4 rajattomalla netillä odottaa liittymän saapumista tossa vieressä :3 kyl kelpaa ♥ ja Cittarissaki on Paavo Pesusieni keksejä ♥3♥

otsikko lähinnä ihanan koulunalotuksen pohjalta...

2 kommenttia:

  1. älä tupeeraa hiuksias ku et oikee osaa

    VastaaPoista
  2. älä lue mun blogia jos ei kiinnosta, koska mähän teen mitä mä haluan ja vitut muitten mielipiteistä

    VastaaPoista