tiistai 16. elokuuta 2011

I ♥ Blogs

Ajattelin listailla tänne muutaman ihanan blogin joita seuraan säännöllisesti ja sitte vähän esittelyä yms näistä ihanuuksista :3

are you feeling fasionable?
Aika moni saattaa tän blogin jo nimestä tunnistaa :) eli 23v stadilaisen Nadjan pitämä blogi. Aivan ihana luettava. Piristää päivää ja on muutenkin positiivinen. Nadjalla on myös ihan mahtava tyyli, ihana kirjoitustapa ja hyviä askartelu/entisöinti vinkkejä ♥ SUOSITTELEN enemmän kuin lämpimästi.

Cupcake Couture
Tämäkin blogi saattaa olla monille tuttu. Eli guaru (en tiiä kirjotetaanko se noin) tyyliä harrastava Viivi, kanssa stadista ja olikohan 21v. Tosi mukava, nätti ja blogi on tosi inspiroiva. Saan aina kaikkia kivoja ideoita kattelemalla Viivin pukeutumista yms :3 ja sillä on ihan MIELETTÖMIÄ kynsiä!!! O.O TsekTsek

Vividbeat
Alexanderin(20v) blogi. Se on Viivi hyvä ystävä ja sitä kautta oon blogiinkin tutustunu. Ihan mahtava jätkä! ♥ Tykkään tyylistä ja kirjotustavasta ja Alex on kanssa hyvän näkönen ;) Katselkaa.

Erosionheaven
Tuomaksen aka Comapopin blogi. Kanssa noitten Viivin ja Alexin kaveri ja blogiin sitä kautta pääsin :) Jännä ja hieno tyyli ja über hienot itsetehdyt vaatteet taitaa olla Tuomaksen vahvuus. Harvoin se vaan päivittelee ;_;

Dmndz ta life
Vähän indie/hiphop tyylinen mimmi kirjottelee tätä blogia. Löysin tän vasta vähän aika sitten blogilistalta ja rakastuin :) Ihanan pirteä, erilainen ja raikas blogi. Kannattaa kattella ♥

Vanity Backstage
Alex stadista kirjottelee tätä ♥ ja tykkään kovastikkin. Jätkä on nyt kiertämässä Amerikkaa ja lentää ihan kohta takas Suomen maalle :) Kirjotustyyli on raikas ja hauska ja jutut mukavia. Elämästä ei ainakaan tekemistä puutu :)

One life, Shop it
Aika tyylipainotteinen blogi ja taitaakin olla ainoo tällä listalla sinne kastiin :)) Mutta oikein kiva. On hauska kattella toisten tyylejä ja kun kuvat on jaksettu ottaa ulkona eikä pelkkiä peilikuvia... iso plussa :)

Tomin blogi
TH Tomin siis. Tätä seurailen lähinnä siksi etten jaksa lukea "aitoa saksan kielistä" koska oon laiska ::D

More to Love
Tuttu blogi varmasti melkein kaikille. Alotin seurailemaan blogin alotuksen tienoilla ja no nyt on itseasiassa jäänyt.. :) ihan mukavaa ajan vietettä välillä

Crew to Crue
Kuopiolainen 16v tyttö kirjottelee kaikesta :) Rakastan tätä ♥ Piristää AINA ja on yks mun top 3 suosikeista
LUELUE

Once I had a dream, and this is it
Ja tää taitaa olla ihan kärjessä kaikilla listoilla ♥ Koska no kirjottaja on hyvännäkönen ;') ja koska tää on ihan kun lukis hyvää kirjaa. Postaukset alkaa mielenkiintosesti/erilaisesti ja teksi on muutenkin kivaa. Kuvat on kanssa hyviä ♥ ja tääkin top 3:n menee heittämällä!!

Näitten TOP 5 olis järjestyksessä varmaanki tämmöne:
1. are you feeling fasionable?
2. Once I had a dream, and this is it

3. Crew to Crue

4. Dmndz ta life

5. Cupcake Couture
::)


Ja sitten tämmösiä tuttujen ja kavereitten blogeja joita porukka päivittä jotkut useemmin ja jotkut ei tyyliin koskaan...... :) (laitoin tähän vaan ne jotka on päivittäny alle kuukauden sisällä)

Chocolate Pop
don't stop me now
grr LUXE!
icanfeelmusic
lights onn
MAKE IT HAPPEN
MY REAL LIFE
Majs
ênskü
covered sequins
She should have . . .

näistä en jaksa kirjotella ihan kauheesti.. hyviä ja kivoja ja tyksin hirveesti kaikista eikä olis reiluu et alkaisin näitä laittaa mihinkään top järjestykseen :)
ja sitte vielä mainostelen vähän tätä toista blogia jossa oon mukana...

Arx-Komissio
Tuonne oon kirjottanu leffa-arvosteluja ja ollaan tolla porukalla järjestetty Ihan Nasta! ja SpringSpreik ♥ tykkään valtavasti! Blogista näkyy kanssa kaikki kokoontumiset eli jos Komissio kiinnostaa niin eikun mukaan vaan ja täähän ei siis maksa mitään. :)

Onkos teillä jotain blogeja joista tykkäätte paljon ja joita ei tässä listassa ollu? Kertokaas ja linkkailkaa!! (Linkkailkaa kanssa omia nii voin lueskella)

1 kommentti: