sunnuntai 21. elokuuta 2011

Lahti-Heinola-Lahti-Helsinki med Apulanta

Päivä alko klo.06:00 :) Lievästi kuollut fiilis. Juna-asemalle ja junalla Riksun kautta Lahteen. Lahden asemalta järkyttävällä kiireellä juosten Apulannan toimistolle. Ehittiin oikein hyvin ja vaan sen takia että Sipe oli myöhässä.
Bussissa kuunneltiin juttuja Apulannasta, kyykäärmeistä, talojen kohtaloista ja taputettiin lähes kaikelle. Rämmittiin metsään.
kännykkälaatu.. Apulannan perustus paikka ft.Toni&Sipe :) Tuolta matka jatkuikin sitten ihan muualle. Lantapuistoon, Heinolan Lyskalle ja muille erinäisille paikoille jotka liittyivät tai eivät liittyneet Apulantaan ja taputukset jatkuivat siirtyen Tonin ja Sipen syntymäsairaalasta mm. kaupungin työntekijöihin. Saatiin myös privaatti esityksenä kuulla mm seuraava kappale:

Apulanta - Nevermind the Cowboys, Here's the Real Russians

 Matkakaveri ♥ ft. vesi joka on vaikka voinut koskea Kleopatran sisäreittä (koska maapallon vesimäärä on vakio) näin Sipen mukaan.
 Lantapuistossa tutustuttiin paikkoihin (Sipe on ihan malli..... o.o)
 TreeHugers ja maailman suurin poppeli :)

Heinolan Lyskalla matkaan liitty myös Sami ja käytiin kattomassa pommisuojassa näitten kouluaikasta treenistä :)) saatiin kanssa nähä oikeen ihania deathmetal esityksiä arkistojen kätköistä ♥ ja nauttia ihanaa peruskouluruokaa.
Sieltä sitten matka jatku Apulannan treenikselle (1992-->) joka on purku-uhan alla ja ihan homeessa ♥ rakastuin siihen


aiettä noitten laatu on kohdallaan. -.- ei todellakaan.. ku siellä oli niin pimeetä mut ei se mitään toi on mahtava paikka ♥
Tuolta matka jatkui Heinolan Motolle ja kakkukahveille ♥
anteeks taas kännylaatu... mut toi kaikku oli oikeesti hywää ♥
Tuolta sitten saavuttiin taas Lahteen pitämään pientä vessa/jalottelutaukoa ja matkan liideri Sipestä ja Tonista vaihdettiin Samiin ja kyseinen herra tykkäs.

tota kuvaa ottaessa oli niin kiva ku Toni tuli tohon ja alko hiuksista kuulua semmonen mukava kruntskrunts . . . lakkaa ei toki ollu paljon :3 (oon kauheen näkönen tossa...)
Matkalla Hesaan Sami selitti kaikkee mahdollista esim. Mautoista ja Suu auki suurempaan kolmosista :) ja hauskaa oli. Opeteltiin myös golf-taputus.
Hesan päässä päivä oli vähän niinkun ohi. Halit vielä Tonin kanssa ja se käski syyttää porukoita liian myöhäsestä kuksimisesta ku ei päästy 20v juhlakeikalle (oltais oltu VIPpei ja päästy ilmaseks ymsyms että vitut) ja voin luvata että noinhan mä porukoille kotona sanoinkin. :)
Saatiin semmoset muovipussit kanssa kotiin jossa oli Apis -heijastin,-juliste,-kortti ja -viiri. ja no viiri oli ainut jonka jaksoin ikuistaa :) on se vaan hiano!
(sry kakkakuva, laatu ja kaikki... kädet tärisi.. ;__; ::D )
yyww oisin niin halunnu keikalle :( mut hei toi koko päivä kuvattiin Voicelle ja tulee sitten sieltä syksymmällä :3 oon kyllä varmaan ihan kamala koko siinä videossa....
Me sitten Jutan kanssa päätettiin viettää mukava päivä Itäkeskuksessa ja rahaa meni ::D
Darth Vader -paita 19e @Cybershop
Ketunhäntä 9e @Cybershop
Iphone4:n kuori (ft.mun kännykkä) 8e @Glitter

ja ihan rakkauksia kaikki :3 ja koko päivä ♥ yön kattelinkin Skinssiä ♥ yww kakkosen loppu ;;__;; mut kolmonen alko :33 (ostin senkin tollon Hesasta)

Kannatti lintsata koulusta ton takia, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti