tiistai 9. joulukuuta 2014

RMO Joulukalenteri - 9. LUUKKU

Saa nähdä mitä huomisesta Ruotsiin lähdöstä tulee.. Eilen alkoi j ä r k y t t ä v ä kurkkukipu joka ei lopu sitten millään. Voisin itkeä joka kerta kun nielen. Mutta jess!! Tänään tai siis kolme minuuttia huomisen puolella istun 3D-lasit päässä Bio Rexissä ja kuolaan uutta (ja viimeistä nyyh) Hobitti -elokuvaa. Fiksua mennä yönäytökseen, seuraavana aamuna suorittaa viimeinen työpäivä ja siitä laivalle. Nooh lauantaina saa nukkua ja kerrankos sitä.

Näin etukäteen siis pahoittelut että seuraavat joulukalenterin luukut ovat yhdistettyjä. Perjantaina palaan Suomeen mutten lupaa että ehtisin silloin kirjoittaa kun on juttuja kotipuolessa hoidettavana.

Huomenna on tosiaan viimeinen työpäivä! Puoli vuotta tuolla kaupungin leivissä teki siinä mielessä ihan hyvää että nyt ainakin tiedän yhden asian mitä en halua isona tehdä. Toisaalta. Suht helppoa mutta niiiiin tylsää rahaa. Haluan haasteita. Ja niistä ei oo tietoa ainakaan ensi viikolla jatkuvan koulun suunnalta. Tai ei voi tietää. En kumminkaan usko. Pomppasin tässä työrupeaman aikana kolmosluokalle ja valmistun pääsiäisenä. Ja taas pitäis alottaa työnhaku. Huoh. Mutta tiiättekö mitä! 10 päivän päästä mulla alkaa joululoma! Siis oikeesti! Mulla on joululoma! Ja vieläpä pitkä c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti