keskiviikko 3. joulukuuta 2014

RMO Joulukalenteri - 3. LUUKKU

Ulkona paistoi tänään aurinko. Pienen nanosekunnin ajan tuo valopallo vilahti ja nyt näkyy sininen taivas. Voiton puolella ollaan siis! Jes! Auringosta tulikin mieleen ensimmäinen oma viikonloppuni uudessa kämpässä. Ollaan nyt asuttu Kallen kanssa täällä 3 kuukautta ja meni varmaan kokonainen kuukausi ennen kuin jäin koko viikonlopuksi kotiin yksin. Kalle kyllä käy säännöllisen epäsäännöllisesti isällään, mutta sille ajalle oon keplotellut esimerkiksi pikkusiskon yökylään. Mulla oli kyllä hirmu kivaa. Siivosin, pyykkäsin, katoin leffoja ja join teetä. Ja paistoi aurinko. Meidän kämppä on yleensä järkyttävän pimeä mutta sillon kun se valo sinne eksyy siellä näyttää tosi kauniilta.
Tykkään noiden kuvien fiiliksestä. Just sellanen kun mulla oli tollon ja mikä mulle tuli nyt kun näin ton valon taas. Miksi pimeys osaa olla näin väsyttävä ja masentava?

Kohta käännän auton nokan kohti Ideaparkkia ja toivottavasti viimeistelen joululahjashoppailut.. Jos en niin voinhan ostaa itselleni kuitenkin jotain kivaa Bodyshopin kanta-asiakaspäiviltä :3

Frank Sinatra - Let It Snow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti