tiistai 30. lokakuuta 2012

Baby I can't fight this feeling anymore

Hellurei ja hellät tunteet! Tässä taas hujahtanu aikaa mukavasti ja no mitäs tässä. Kaikkee kivaa, superkivaa ja epäkivaa on ehtiny tapahtua. Uudistin mun ipodin musiikkikirjaston, käytiin Rian,Kallen ja Aten kanssa kattomassa Magic Mike (oli aika muikee :3), kävin Ainon kanssa nauramassa posket irti Ismo Leikolalle, varmistin mun hullun kissamummon pestin joululomalle, nukuin kivsun kainalossa, kärsin 69-päivässä ja nyt alan pikkuhiljaa panikoida mein lauantaina ensi-iltansa saavaa näytelmää. Ja sain myös ihan huippuja uutisia liittyen yhteen musakiertueeseen, tuottamiseen ja bändeihin mutta siitä lisää kun asiat etenee ;)
Aika menee kyllä ihan liian nopeesti ;_; vaikka on ollutki kaikkee huippuu ja tj on enää 67 alkaa tulla pieni paniikki. Kohta pitäis hakee jatko-opiskelemaan eikä mulla oo mitään hajua mitä haluan.. Noo nyt elän hetkessä ja ehkä se tästä suttaantuu .. taitaapa mut tuolta Parolannummelta maastopuvussa konttaamasta ens vuonna bongailla jos ei mitään suurempia muutoksia tuu :'D
Jatkankin tästä kasari glamin tahdissa lakkailemaan kynsiä .. saa nähdä mitä tulee ja kohta pikkusysterin kanssa tsekkailemaan sohvalta uusin Barbie-leffa :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti