keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Marraskuu, sen kyljessä lukee Baby I love you

Noniiiiin sainhan mä tän viimesiä elonhetkiään vetävän konevanhuksen yhdistämään netin ihmeelliseen maailmaan. Tästä siis johtuu tämä kammottava blogi-hiljaisuus ja sitä seuraava liian monella kuvalla varustettu postaus. Mistäs sitä sitten aloittaisi..
Lauantaina oli siis meidän teatteri-esityksen enskari ja enhän mä mokannu kun noin miljoona kertaa hups.. No yleisö tykkäs ja nyt ollaan oltu koulukiertueella.. Hyk,Kauriala ja Iittala takana. Lammi ja Ahvenisto edessä. Tästä johtuen oon ihan jäljessä koulussa ja melkein koko ajan pois koulusta.. Oi voi..
Sunnuntaina pakkasin kamat ja suuntasin huipu tyyppien kanssa Turkuun kamalassa sumussa. Suuntana oli satama ja Summer Up Cruise ♥ oli kyllä ihan huikeeta! Esitykset, üüber hieno hytti ja kaikki jee ♥ Sieltä ei kyllä oo yhtään kuvaa ja ehkä ihan hyvä niin ;)
harrastan isoja synttärikortteja .. toi vei mun auton takapenkin että siitä sitten miettimään kokoa :'D mut toi on aika hieno..
Viime viikolla sitten tuli vihdoin Crazy Factoryn tilaus, kävin katsastamassa uusimman Paranormal Activityn Kallen kanssa, teatteroin, juhlistin ihanan Amon 18-vuotispäivää (WANHUS), muokkailin kuvia(lue:leikin) photoshopilla, yms muuta kivsua ja vähemmän kivsua ja viikonloppuna kävin IKEA:ssa & Ideaparkissa (en rupee kuvailemaan kaikkia perus juttuja mitä ostin mutta noissa kuvissa näkyy toi hiana unisieppari ja neule Carlingsilta) sekä juhlistin isänpäivää syömällä Vanajan linnassa ja leffassa uusinta Bondia kuolaten.
Eilen käväisin kanssa teatterissa meindän teatteriporukalla ja tällä kertaa ihan siellä katsomon puolella :)) Kaunotar ja Hirviö oli kysessä ja oli kyllä ihan loistava! En oo ikinä tykännyt itse siitä tarinasta mutta tuo kyllä sytytti :))
Tänään tiedossa kerhoilua, huomenna esitys ja loppu viikosta jotain muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti