keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Lontoo II

Nyt on laivareissukin suoritettu kuumeessa (tai jonkin asteisessa nuhaflunssakoomayhdistelmässä) ja mikäs sen parempaa kuin jatkaa sairastelua kotona blogin, Big Bang Theoryn ja UUDEN SOHVAN merkeissä. Hallelujah praise the lord meidän sohva tuli vihdoin ja viimein (5 viikkoa myöhässä) tänne ja ah kyllä tähän vaan voisi jäädä ikuisiksi ajoiksi, kun tuntuu ja näyttää niin kivalta.
IMG_1077
IMG_1080
IMG_1083
Jatketaan taas näillä Lontoo-maisemilla. Perus turistinähtävyysrakennuksista/maamerkeistä tuli nähtyä ainakin Tower Bridge, London Eye, Big Ben ft. Parlamenttialo, Buckinghamin palatsi ja Towerin linna. Sitten toki kävellessä nähtiin tuo "munatalo" ja muitakin fancyjä toimistorakennuksia, Abbey Road, Piccadilly Circus, Soho, ..... lista jatkuu loputtomiin. Tutuiksi tulivat myös punaiset bussit ja mustat taksit. Myös parissa puistossa käytiin. Camdeniin ei ehditty ja se jäi kyllä isosti harmittamaan. Pakko palata takaisin jotta pääsen käymään siellä! Myöskään Natural History Museumiin ei ehditty :c Huomaa kyllä, että oon jo vanha kun voisin vaan kierrellä museoissa ;D taidan olla jo jokin museoesine itse.
IMG_1087 IMG_1090 IMG_1102
Hassuinta ja tavallaan myös hienointa Lontoon katukuvassa oli se kuinka vanhat rakennukset ja uudet modernit toimistot olivat vierekkäin ja loivat jännää kontrastia toisiinsa. Myös kuvista joissa näkyy molempia rakennuksia tuli hienoja. Ainakin omasta mielestäni. 

Briteissä on myös aina harmaata. Möh. Silti oli niin lämmin, että oli enemmän kesäfiilis kuin täällä koti-Suomessa helteillä. No ei ihan mutta melkein. Kakkospäivänä Lontoossakin paistoi aurinko ja näkyi sinistä taivasta. Nättiä.

Päästiin myös kokemaan "London Mist", sumumainen vesisade, muutamaankin otteeseen ja mun pakonomaisena hiusten suoristajana oli ihan turha edes kuvitella hengailevani päivääkään hiukset auki.
IMG_1105 IMG_1107 IMG_1125-001 IMG_1152
Kun miettii viimeisimpiä reissuja (Amsterdam, Tukholma, Lontoo) on paha laittaa näitä mihinkään järjestykseen. Tai oikeastaan vertaillakkaan. Päivä Tukholmassa risteilyt on niin "yleisiä" / usein tehtäviä, että ne on vaan mukavia pikkulomia. Toki hauaisin tutustua Tukholmaan kunnolla ja pidän kaupungista tosi paljon.

Ehkä Lontoo vs. Dami tappelussa Dami voittaisi. Se oli vaan arkkitehtuurisesti upea kaupunki. Toki seurallakin on iso painoarvo. Oltiin reissussa Kallen kanssa kaksin ja se oli molemmille ensimmäinen "oma reissu" ilman porukoita. Onhan se nyt jotain. Lontoossa kumminkin oli meidän lisäksi mun isä ja molemmat sisarukset. Ei tietenkään sillä, että olis ollut jotenkin huono. Mut onhan ne perhereissut aina vähän eri kun kahdestaan. :D

Huomatkaa muuten poimittaislinja alemmassa kuvassa! Eikö näytäkkin ihan siltä! Ja eikö tuo valkoinen rakennus tuolla Parlamenttitalon takana näytäkkin ihan Pariisin Notre Damelta (!?). Luulin olevanin Englannissa enkä Ranskassa (hehheh).
IMG_1161 IMG_1186 IMG_1195 IMG_1211
Jatketaan uusien reissukuvien kanssa sitten seuraavassa postauksessa ja jos vaikka välissä jotain muutakin. Laskeskelin, että suurinpiirtein kaksi tai kolme settiä kuvia vielä tuolta teenjuojien luvatusta maasta on vielä julkaisematta.

Nyt meikäpoika heittää peiton takaisin päälle ja painuu nörttiyden kauniiseen ytimeen Big Bang Theoryn kanssa. Toivotaan että tää flunssa mene ohi, koska weekendiin on enää alle kaksi viikkoa aikaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti