torstai 23. heinäkuuta 2015

Lontoo I

Nyt olis sitten Lontoon kuvat muokkailtu ja niitä on niin paljon, että saatte nauttia miljoonasta postauksesta mm. Madame Tussaud's ja British Museum saavat ihan omat kuvapläjäykset.

Meidän reissu kesti maanantaista torstaihin (joista ma ja to menivät oikeastaan vain matkustamiseen) ja kiertelyyn jäi aikaa vain kaksi päivää. Kierrettiin kaikki perus turistinähtävyydet ja käveltiin miljoona kilometriä eri suuntiin. Aikaa shoppailuun ei jäänyt lähes ollenkaan ja no... lompakko kiittää :D sain silti hankittua muutavat kivat jutut mukaan!
IMG_1418 IMG_1498 IMG_1489
En oikein osaa jaotella näitä postauksia fiksuun järjestykseen kun osa kuvista, joissa minä esiinnyn on edelleen Kallen kamerassa. Aloitetaan siis British Museumista. British Museum on ihan valtava museo, jossa kaikki jutut on jaoteltu aikakausiin ja maihin. Museo on myös ilmainen (!!!), tietysti on kohteliasta jättää vapaaehtoinen maksu jota keräyslippaiden päällä kehotettiin antamaan 5 puntaa. Meillä oli niin rajalliset mahdollisuudet ajan kanssa ettei kierretty koko museota, vain kiinnostavimmat jutut (esim egypti ja kiina). Vähän ikävää, että Afrikka jäi kokonaan näkemättä. Ensikerralla ne sitten. Ilmainen kun on niin ei senkään puolesta jäänyt harmittamaan. Ensi kerralla olisi myös kiva päästä katsomaan Natural History Museumiin.IMG_1449
IMG_1456 IMG_1451 IMG_1453
Kaikista hassuinta museossa oli, että kaikki oli tietysiti oikeita asioita. Esimerkkinä vaikka luurangot ja muumiot. En jotenkin ikinä osaa ajatella, että museojutut on oikeita. Tavallaan oli siis ällöttävää katsoa niitä muumioituja lahoavia ruumiita.

Hauskin asia oli ehdottomasti muumioidut kissat ja muumioitu kala ( :DDD )
IMG_1430 IMG_1431 IMG_1436 IMG_1438 IMG_1439 IMG_1466 IMG_1468
Olin myös super kateellinen englantilaisille luokkaretkeläisille jotka piirsivät kuvia antiikkisista ruukuista. Ei me täällä Suomessa piirrellä kuin kuvia paikallisen taidemuseon näyttelystä tai Hugo Simbergin kuvista. Masentavaa. Ruukkuja katsellaan kuvista sitten historian tunnilla. Muutenkin saatoin olla oppilaille kateellinen. Koulupuvuista.

Miten kivaa jos Suomessakin olisi koulupuvut. Kaikilla olisi samanlaiset vaatteet koulussa ja voisit olla ylpeä oman koulusi puvusta. Olisi myös super helppo aamulla lähteä kouluun kun ei tarvitsisi valita puettavaa.

IMG_1463 IMG_1475 IMG_1476 IMG_1480 IMG_1459 IMG_1490
Miten ennen "otettiin selfieitä". :D
"Hei kaverit otetaas ryhmäselfie!"
*nakunakunakunaku* (viiden tunnin kuluttua
"valmis"
"eikä mun ilme on hirvee!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti