lauantai 23. toukokuuta 2015

Toukokuun LivBox

Oon tilannut LivBoxia jo jonkun aikaa (tarkalleen viime vuoden lokakuusta asti) ja aina oon halunnut tehdä postauksia boksin sisällöstä. Tavarat on aina kuvattukin. Jonkun takia niitä ei kuitenkaan ainuttakaan ole tänne blogiin asti eksynyt. :D Hups. No toivottavasti jatkossa eksyy!
Toukokuun teemana oli Kevään Juhlat ja niihin valmistautuminen ja boksi sisälsikin mukavan monikäyttöisiä/joka päiväiseen käyttöön sopivia tuotteita. Itse kun en varsinaisesti meikkaa, on joidenkin mielestä hassua tilata kosmetiikkalaatikkoa kotiin ja vielä maksaa siitä. Pyhpyh siellä on muutakin kivaa kun meikkejä! Tästäkin boksista kaikki tulee käyttöön (jos ei mulle niin parille muulle).
Naturel Nail Cover Stickers Ovh; 3,90-4,90e
Oon halunnut kokeilla kynsitarroja jo pitkään. Ne kun on niin näyttäviä ja ainakin muiden mukaan helppoja. :D Mullakin geelien kanssa huoltovälit venähtää aina liian pitkiksi ja noilla sais kivasti peittoon koko kynnen, leimat kun on helposti liian pieniä ja niiden kanssa säätäminen nätisti on välillä super turhauttavaa. Muutenkin kivaa vaihtelua, kun en ole jaksanut kynsiä pahemmin nyt laittaa ja nudelakat on tulleet tutuiksi..

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick Ovh; 11,90e (+teroitin)
Glitz&Glam -blogin Minnan valitsema tuote, ja mulle osui just kiva kirkas punainen sävy! Haluaisin kyllä välillä jonkun nudemmankin niin voisin jopa tykästyä näihin arkikäytössä. Muuten menee aikalailla vain kuvausrekvisiittana tai todella harvoin juhlissa. Ja no.. Onhan mulla noita punaisia jo ennestään. Tätä en ole vielä testannut, mutta mitä nyt olen kuullut vaikuttaa toimivalta tuotteelta ja onhan tää Minnankin luottokamaa! Teroitin oli kyllä super hyvä, en ole sellaista itselleni vielä hankkinut. Jes! (Vinkkinä jonka olen nyt bongannut joka paikasta; kannattaa laittaa kynä hetkeksi jääkaappiin ennen teroitusta, helpottaa ja on siistimpää!)

NIVEA Lip Butter Coconut Ovh; 3,45e
Näitä Nivean huulirasvoja olen kuolannut kaupassa vaikka kuinka ja kauan. Ja nyt maailman ihanimpana uutuutena tämä kookos! Ei luoja kun harmittaa, että tämän joudun kyllä pikkusiskolleni tuikkaamaan (kuulen jo ne riemunkiljahdukset). Itse kun vihaan sormella levitettäviä huulirasvoja. Ne ei vaan tuu käytettyä kun puikot on paljon helpompia ja hygieenisempia. (Mulla on kyllä oikeasti ollut joku sormikammo ihan pienestä asti, jos mua syötti yökkäsin ja väitin että ruoka maistui sormille. Maistuu muuten edelleen jos joku mulle vaikka jonkun karkin suuhun laittaa ilman että olen siihen itse koskenut. :D)
Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide Ovh; 14,90e
Tän voiteen ideana on korostaa rusketusta. Vielä en ole testannut muuta kuin koostumusta joka tuntui superhyvältä! Joka vuotisena kalkkilaivankapteenina on Doven päivettävä voide tullut liiankin tutuksi ja ehkä tänä vuonna saisin sitä aurinkoruskeetakin iholle + tällä vähän lisää väriä. Sitä odotellessa. 

Dove Deeply Nourishing Suihkusaippua Ovh; 2,45e/250ml
Varmaan ootte telkkaristakin huomanneet tämän tuotteen. Eli Dove laseeraa aiemman suihkusaippuansa uudella koostumuksella, joka on edellistä vaahtoutuvampi ja hellävaraisempi. Boksissa oli tästä putelista näytekoko. Omasta mielestäni aika perustylsä saippua. Itse tykkään Bodyshopin tuoksuista. Toisaalta voisi toimia Kallella jolla on jäätävät atooppiset iho-ongelmat, varsininkin talvella.

La Roche Posay - Eau Thermale -lähdevesi Ovh; 10e/150ml ja 13e/300ml
Tästäkin tuotteesta löytyi näytekoko. Ideana suihkittavalla lähdevedellä siis on rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Jännää, että kyseessä on aika perus lähdevesi suihkepullossa. En mitään kummempaa eroa huomannut kun testasin, mutta voi toimia auringon polttamalle iholle tosi hyvin. Ja no vaaleana palan helposti. Pääsee kesällä parempaan testiin.


Boksissa oli tällä kertaa tosi paljon täysikokoisia tuotteita. Plussaa siitä. Vähän harmitti tuotteiden tylsyys, suurin osa kun oli niitä perus markettitavaroita joita tässä nyt on muutamassa laatikossa jo tullut (esim. Dovea). Jos haluaisin kuitenkin antaa lootalle kouluarvosanan se olisi vankka 8, sen verran käytännöllisiä tuotteita kuitenkin vaikka rasvoihin jo hukunkin (kiitos Bodyshopin heh). Ja no pienellä laskennalla huomaa kyllä, että aika edullinenhan toi boksi tuotteiden hintaan/kokoon verrattaessa on (16,90e/kk).

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kaikki itseruskettavat mun mielestä iha skeidaa. Toimivat kyllä mut niil on hankala saada tasasta väriä. Itellä kuon punapigmentti palan helposti ni ei tuu otettua aurinkoa joten oon ikuinen itseruskettavan käyttäjä :( eniten tykkään kyllä spraystä ku niistä tulee hyvä väri, mut tasasuus onki eri juttu ja raidat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis toi raidottuminen on kyllä hullun rasittavaa. Mulla on se Doven vaaleampi päivettävävoide (http://www.fi.dove.com/fi/Tuotteet/Ihonhoito/Gradual-Self-Tan/Summer-Glow-Fair-to-Normal-Skin.aspx) toiminu tosi hyvin! Kun oon niin vaalee ite toi vaaleesta normaaliin sävyyn tuo just semmosen kivan päivetyksen. Ja toi on niin kevyttä ettei tosta ainakaan mulle oo jääny raitoja ikinä. Kannattaa testaa! :D

      Poista