sunnuntai 3. lokakuuta 2010

R I P ja muit hyvii lyhenteit

Taas aikaa postauksista. . Sehän johtuu tietty siitä että ei oo mitään postattavaa :) En siis ole tehnyt muuta kuin juossut paikasta toiseen ja ahertanut läksyjen parissa.. No okeiokei olin eilen viettämässä Vivikan 17v synttäreitä Pancho villassa (kirjotetaanko sitä ees noin?) ja mukana oli Vivikan ja mun lisäksi siis Aino, Atte, Jenni, Wilma, Ella, Roosa ja Matias jonka sain vihdoin ja viimein nähdä kun en oo sitäkään ennen tavannu.. juttuja vaan kuullu ;) ja tosi mukavalta vaikutti :). No koska mulla ei oo muuta sanottavaa jatkan tätä musa juttua..

DAY 04 : Your least favorite band / artist.

Tän kohdan pitäis olla Your first hate band koska Nightwish on jotain niin järkyttävää. Se oli ihan jees Tarjan aikoin mut muuten aivan täys paska (sry kaikki fanit) ainut hyvä asia on Tuomas ;3 silmäniloa ees hiukan :)


DAY 05 : A band / Artist you've recently heard of.

Nyt on siis ollut todellakin menossa järjetön Cheek kausi. . . :D liikaa on tullut kuunneltua JHT2:sta ♥


DAY 06 : A band / Artist you used to hate but now love.

eli siis Cheek ja Aste ♥ en oo näitä koskaan silleen vihaamalla vihannu mut en oo tykänny mut nyt. . Ahh ihania molemmat ♥ JHT2 ja Nuorallatanssija oli ihan nappisuoritukset molemmilta! Levyhylly täydentyy toivottavasti pian ♥


DAY 07 : A band or a band member / Artist you wish you could meet.


Ainakin nämä 2 herraa ja miljoona muuta :))


DAY 08 : A band / Artist you don't listen as much as you'd like or you think you should.

Black veil Bridesia on nyt tullut aika vähän kuunneltua. . Mutta kyllä sitäkin soittolistoilta löytyy ♥ Sama nyt ollu ton Snow whites poison biten kanssa.. no okei sitä oon kyllä kuunnellu ja PALJON!! :)

ja mikähän hitto bloggerilla on kun kokoajan pelkkiä error 503sia ja service unveilöbuleja...??

PS. Oon jälleen niin mahtava otsikoitten keksijä että..! Toi on siis Asteen piisistä revittyä materiaalia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti