sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Päivä jolloin mittariin pamahti 22 vuotta, 20.5.

Tosiaan toukokuun 20. päivä mulle tuli 22 elinvuotta täyteen. Olen järkyttävän vanha. Mulla ei ollut mitään erikoisia juhlintasuunnitelmia. Pyysin töistä kuitenkin vapaapäivän, että voin halutessani tehdä jotain.

Aamu alkoikin sitten isän soitolla haluanko lähteä syömään ja jatkui äidin ilmoituksella, että täytyy olla seiskan aikaan illalla valmiina ylläriä varten. Olin jo tätä yllätystä pari päivää miettinyt. Koska kyse on meidän äidistä, se voi olla ihan mitä tahansa. Voisin vaikka herätä kuusta seuraavana aamuna.

No, vaateohjeita noudattaen valmistauduttiin Kallen kanssa ja hypättiin autoon. Auto suuntasi Kantolaan ja siellä odotti kori ja pallo. Jaahas. Että kuumailmapalloon päädytään ja sinne kuollaan oli ensimmäinen fiilis.

Päästiin alusta asti kasaamaan ja täyttämään palloa, koriin ja laskeutumisen jälkeen vielä purkamaan pallo. Fiilis oli kuin olisi itsekin lentänyt palloa. Huikeeta!!

Lentoon lähtö ja laskeutuminen kuumottivat ihan hulluna, mutta ilmassa fiilis oli lähes seesteinen. Ei tuullut yhtään (!!) ja oli täysin hiljaista, satunnaisia polttimon kohahduksia lukuunottamatta. Ei ollut kuuma eikä kylmä ja liikuttiin tosi smoothisti yli 1km korkeudessa eteenpäin. Vähän siinä jännitti, että mihin oikein päädytään laskeutumaan, pallo kun kulkee ilmavirtauksien mukana eikä lennon loppua voi ennustaa.

Tunnin ihastelun ja liitelyn jälkeen oli pakko mennä alas Rengossa jollain pellolla. Fiilis maassa oli ihan mahtava ja tekisin tuon milloin vain uudelleen!
IMG_0210 IMG_0211 IMG_0216 IMG_0219 IMG_0220 IMG_0224 IMG_0225 IMG_0229 IMG_0240

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti