perjantai 1. heinäkuuta 2016

Aamun höpinät

IMG_1906
Heti, kun kesä alkoi mun elämästä tuli kauhean sekavaa. Ei huonolla tavallaan, mutta kumminkin niin että puuhailen hirveästi kaikenlaista eikä jäljellä ole ainuttakaan talven rutiinia. Missä on ne telkkarimaratoonit ja peiton alla makoilu? Eihän mulla ole aikaa olla kotona ollenkaan. Paitsi aamulla ja se onkin onneksi ihan parasta.

Selvittiin norottomina laivalta, Tukholmassa oli överi kivaa ja kaunista, Niilo täytti vuoden, kuuneltiin Iron Maidenin kamalaa mökää aitojen ulkopuolelta, huomenna on Ämyrock, 2 viikkoa mökkireissuun ja äidin 50v yllätyssynttäreihin, töitä on enemmän kuin laki sallii, varattiin uusi kissa ja juhannuksen istuin kipeänä leffateatterissa katselemassa koko ohjelmiston läpi (The Wave on muute iso suositus!).

Onneks tätä puuhastelua tasapainottaa Orange is the new blackin uusi kausi, HBO Nordicilta löytyvä The Magicians, Game of Thrones ja tänään Netflixiin tullut Gilmore Girls! Ja ehtiihän sitä sitten talvella maata ja tylsistyä. Suomen kesä on niin lyhyt (ja hikinen).

Vähän harmittaa, kun kaikki saavat opiskelupaikkoja ja tietävät mitä haluavat tehdä. Mulla ei ole hajuakaan ja siinä mielessä elämä on junnannut paikallaan ilman suuntaa ihan liiankin kauan. Vaikka aika onkin parasta, jotta ehtii tutkia kaikki vaihtoehdot. Ja onneksi on avoimia kursseja!
IMG_1908

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti