tiistai 7. kesäkuuta 2016

Livbox Huhtikuu

IMG_1892
Vihdoin olis aika huhtikuun Livboxin. Melkein hävettää näitä kuvia julkaista. Inspiraation puutteessa iskin tuotteet kuviin ja enkä tainnut saada yhdestäkään hyvää kuvaa.. hups.. No aina ei voi voittaa ja koska kuitenkin haluan kertoa teille näistä tuotteista antaa mennä tämän kerran. :)

Boksi oli muuten aika punainen ja sisälsi suht perustuotteita. Mikään ei oikein iskenyt eikä häirinnyt, vähän tämmöinen täyteboksi.

IMG_1899
Lumene Arctic Glow huuliöljy Ovh;11,90e/8ml
Uuden Arctic Glow Huuliöljyn kevyt, ylellisen hoitava koostumus ravitsee huulia. Suomalaisen vadelman siemenöljyä sisältävä huuliöljy kosteuttaa huulia välittömästi ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuina koko päivän ajan. Kevyt sävy tuo hienostuneen loppusilauksen mihin tahansa meikkiin. 

Huuliöljyihin en olekaan vielä tutustunut, toisaalta en pidä huulikiilloista enkä -punista joten voi olla, että jää käyttämättä. Värikään ei hivele omaa silmää.

System 4 Oil Cure Hair Mask O hoitonaamio Ovh; 14,90-18,90e/215ml (boksissa 20ml näytekoko)
Kuoriva ja ravitseva hiuspohjan hoitonaamio. Kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa hilsettä. Kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta.

Tämä tuote tuli tarpeeseen. Hiuspohja tuntuu kamalan kuivalta ja hiukset kaipaa uutta eloa talven jäljiltä. Perus hoitoaineilla kun ei oikein tota phjaa kosteutella eikä pohjaan tarkoitetut öljyt ole ajaneet asiaansa riittävän hyvin. Harmi, että puteli oli niin pieni koska hiukset rakasti tätä. Pitääköhän mun suunnata kauppaan ostamaan tätä ihan jatkuvaan käyttöön?

Ecotools pesukinnas Ovh; n.5,40e
Pesukinnas on valmistettu luonnonmukaisista rami- ja bambukuiduista. Pesee hellävaraisesti koko vartalon ihon kevyesti kuorien. Käytetään lempisuihkuvoiteen tai suihkugeelin kanssa, vaahdotetaan ja pestään iho pyörivin liikkein. Sopii myös herkälle iholle.

Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin Ecotoolsin pesukintaalla. Pääsee itseruskettavan levitykseen mukaan, haha. En tykkää käyttää suihkussa pesusientä tai vastaavia vaikka siihenkin voisi opetella mut ruskettava levittyy näillä kintailla niin paljon tasaisemmin! Ja helpommin kuin pyyhkeellä...

IMG_1900
Garnier Respons Mythic Olive vartaloöljy Ovh; 6,95e/150ml
Uutustuote Garnierilta - vartaloöljy, joka sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle. Sisältää neitsytoliiviöljyä, joka tekee ihosta pehmeämmän päivä päivältä. Tekee ihosta intensiivisesti ravitun, heleän, kauniimman ja joustavamman. Kevyt, silkinpehmeä koostumus imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille.

Vartaloöljyjä löytyy näytekokoina ennestään kaapista jonkun verran ja nekin kuluu hitaasti. Voi apua! Tää on mulla varmaan koko loppuelämän käytössä.

Schwarzkopf Big Blast volyymigeeli Ovh; 12,90e/200ml (boksissa 50ml näytekoko)
Kevyt volyymigeeli antaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia samalla kohottaen tyveä. Kevyen koostumuksen ansiosta ei tahmaa hiuksia ja jättää ne luonnollisen tuntuisiksi. Hiuksia on siis helppo käsitellä föönatessa ja ne jäävät pehmeän tuntuisiksi. Tuotteessa on voimakas tuki ja se suojaa hiuksia föönauksen kuumuudelta. Tuote viedään kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja föönataan pyöröharjan avulla, jolloin saavutetaan katseet kääntävä lopputulos.

Omat hiukset on niin paksut etten tarvitse volyymigeelejä. Kyllä tämäkin käytettyä tulee mutta lähinnä ehkä apuna isoihin kampauksiin.

IMG_1901
Cutrin Chooz Hairspray Super Strong hiuslakka Ovh; 15,90e/300ml (boksissa 100ml näytekoko)
Erittäin voimakas bestseller-hiuskiinne, joka antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen.

Matkakokoinen hiuslakka taisikin olla paras juttu tässä boksissa ja onkin jo melkein käytetty! Kiva tuoksu ja hyvä pysyvyys (ei nyt erittäin voimakas mutta hyvä). Täydellinen laukkuun.

Colgate Max White Expert White hammastahna Ovh; 4,95e/75ml
Colgate Max White Expert White on ainoa päivittäistavarakaupassa myytävä hammastahna, joka sisältää ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Tahnan koostumus vaikuttaa hampaan pintaa syvemmällä poistaen pinttyneitä tahroja ja vuosien saatossa syntynyttä kellastuneisuutta. 

Viimeisenä ja vähäisimpänä inhokkini Colgaten hammastahna. Hyi. Näitä on jo ihan liikaa (kaapissa odottaa 3 pakettia Colgatea).. Eipä tarvitse ostaa hetkeen tahnaa mutta voisi tämänkin jollain muulla korvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti