keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Livbox Toukokuu

IMG_1929
Toukokuun boksi yllätti täyteenpakattuna ja suklaalla. Sillä sulattaa kenent tahansa pitämään boksista. Tuotteissakaan ei ollut valittamista, aika perus tavaroita ei uusia yllättäjiä, inhokkeja tai suosikkeja.

IMG_1931
Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes Ovh; 4,25e/paketti jossa 25 pyyhettä (boksissa 7 pyyhkeen näytekoko)
Uutuussarja Creme Care esittelee NIVEAn kaikkien aikojen hoitavimmat puhdistustuotteet. Creme Care –puhdistusliinat puhdistavat kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti, poistaen meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. Hoitava koostumus ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja estää sitä kuivumasta. Puhdistusliinojen lisäksi Creme Care –sarja sisältää myös puhdistusmaidon ja –voiteen. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Liinat putsasivat kasvot hyvin, mutten pitänyt hajusta. Liian vauvan kosteuspyyhe. Toimivia ja olenkin säästellyt näitä mukaan reissuun ettei tarvitse kokonaista Micellin vettä ottaa mukaan.

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage suihkusaippua Ovh; 1,85e/200ml (boksissa 50ml näytekoko)
Virkisty tällä hellästi kuorivalla suihkusaippualla, joka sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Anna raikkaan tuoksun elävöittää kehoa ja mieltä.

Perussaippua jolla oli hyvä tuoksu. Matkakokona pääsee reissukassiin!

Neutrogena Visibly Clear Correct& Perfect CC-voide Ovh; 10,95e/50ml
Neutrogenan uutuus, sävytetty CC-voide auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää jälkiä vanhoista epäpuhtauksista. Kliinisesti todistettu teho ensimmäisestä viikosta lähtien.* Voide peittää finnit ja ihon pienet virheet, tekee ihon mattapintaiseksi sekä tasoittaa ihon sävyn. Öljytön, ei tuki ihohuokosia. Sävyt: Light ja Medium, joita voi sekoittaa keskenään ihon tummuusasteen muuttuessa vuodenaikojen mukaan.

Boksin hämmentävin tuote. Sävytetty CC-voide joka puhdistaa ihoa. Whaat!? Meikkivoide joka peittää ja samalla puhdistaa? Tätä en vielä ole testannut, koska olen aika skeptinen kasvoja sävyttäviä voiteita kohtaan, mutta on kyllä pakko. Mitä noituutta on meikkivoide joka ei tukikkaan ihohuokosia vaan puhdistaa niitä?

IMG_1932
Biozell Professional Texturizing Spray rakennesuihke Ovh; 6,50e/300ml (boksissa 100ml näytekoko)

Nuttura- ja kiharakampauksiin loistava tuote. Omat hiukseni kun ovat aika vahvat ja paksut en usko että tulen käyttämään tätä perus kohottajana. Ompas boksissa muuten paljon näytekokojan huhhuh.

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo Ovh; 11,90e/300ml (boksissa 75ml näytekoko)
Shampoo joka kirkastaa hiuksia ja auttaa poistamaan hanavedestä tulleiden mineraalien (raudan ja kuparin) aiheuttamat värjäytymät hiuksista tehokkaasti ja hellävaraisesti. 

Tämä shampoo on niin kova superputsari etten ole uskaltanut vielä käyttää tätä punaisten latvojeni takia. Ajattelin testata ennen seuraavaa värjäyskertaa josko lopputulos olisi syvempi tämän käsittelyn jälkeen.

IMG_1934
Panda Vadelmamurusuklaa Ovh; 1,70e/145g
Rakastettu valkosuklaa saa pikantin lisän vadelmamuruista. Suussasulava suklaauutuus varmistaa makean äkkilähdön pinkeille hattarapilville ja unelmiesi seuduille...

Hain boksin pakettiautomaatista hirveissä suklaahimotuksissa ja vältin juuri ja juuri kaupan karkkihyllyn, palaan kotiin, avaan boksin ja kappas söinkin levyn heti kuvien ottamisen jälkeen. Oli niin hyvää, mutta samalla jotain puuttui. Fazerin vastaava Travel -levy maistuu paremmalle, siinä vadelmien lisäksi valkosuklaassa on salmiakkia. NAM.

Ibero vieterihiuslenkit Ovh; 3,90e/paketti
Vieterihiuslenkillä saat poninhännän pysymään napakasti ja se on hellävarainen hiuksillesi.

Omat Invisiboblet alkavat olla täysin muodottomia ja olin harkinnut uuden paketin ostamista jo jonkin aikaa. Noh kunkas sitten kävikään. Nämä ovatkin olleet kovassa käytössä ja oon super tyytyväinen näiden palautumiseen. Jopa parempia kuin boblet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti