keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Livbox Maaliskuu

IMG_1877
Maaliskuun boksi olikin taas bloggaajaboksi! Näitä aina odottaa kun tavallaan jo osaa olettaa, että nyt tulee jotain erikoisen hyvää laatikossa.

Kun avasin boksin olin ensin hieman hämmentynyt tyhjyydestä. Edellinen boksi kun oli ääriämyöten täyttä erilaisia tavaroita. Hetken katseltuani innostuin kuitenkin, boksi vaikutti laadukkaalta ja kalliilta. Olette muuten varmaan huomanneet että kirjoittelen boksista hiukan jälkikäteen. Tykkään postailla tuotteista sen jälkeen kun olen ehtinyt ne testailla, eli siksi siis tulee aina hiukan jäljessä.
IMG_1879
Curtin Sensitive Multispray -monitoimisuihke Ovh; 15,90e/200ml
Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke hiuksille. Suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Erinomainen rullakampausten pohjalle. SENSITIVE -perhe on ensimmäinen kampaamosarja, jolle on myönnetty Allergiatunnus.

Lämpösuojanakin toimivat suihkeet ovat hyvä lisä kaappiin, suoristusrautaa tulee kuitenkin sen verran paljon käytettyä. Pitoa tuovat monituomisuihkeet ovat ainakin mulla yleensä kovettaneet hiukset korppumaisiksi ja kuivan näköisiksi eikä se ole kivaa. Tässä tuotteessa löytyi myös kiiltoa lisäävä osa eikä lopputulos ollutkaan niin paha. Ihan ok tuote omiin hiuksiin ja käytän kyllä pullon loppuun, jatkoon en usko kuitenkaan päästäväni.

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC Medium SK 50+ -aurinkosuojavoide Ovh; 22,50e/50ml
Kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Sisältää antioksidantti Licochalcone A:ta, joka muodostaa biologisen solusuojan, ja glycyrrhetiinihappoa, joka vahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä DNA:n korjausmekanismia. Sisältää myös laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän (EU-suositusten mukainen). Lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevän näköisen.

Mitä tähän nyt osaisi sanoa haha. Kalkkilaivankapteenina päivettävien voiteiden pitäisi olla hyviä muttei ne vaan iske muhun. Toki jalat ja kroppaa (jotka ei muuten rusketu lähes ollenkaan) tulee päivetettyä rasvoilla mutten tykkää laittaa niitä kasvoille, ne kun muuttavat mut hyvinkin ruskeaksi tosi nopeasti. 
Tämä on muuten boksin ainoa tuote jota en ole vielä testannut, juurikin tuon päivetyksen takia. Huippuhyvä suojakerroin tässä on ja Eucerin muutenkin on hyvä merkki.. Kyllä mä tuota ajattelin jossain välissä laittaa kasvoille ja katsoa millaista jälkeä tulee. Mutta ei vielä. :D Voin vaikka kirjoitella tästä testistä sitten erikseen.

Vichy Idéalia Skin Sleep -yövoide 34,50e/50ml (boksissa 3ml näytekoko)
Idéalia Skin Sleep on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Yövoiteen koostumus, jossa geelin keveys yhdistyy voiteen täyteläisyyteen, vahvistaa halua heittäytyä unten maille. Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Käytön jälkeen kasvojenpiirteet tuntuvat levänneemmiltä, ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Vihreän teen ja jasmiinin kevyt tuoksu rauhoittaa aistit, ja vahvistaa valmiutta pitkään ja syvään uneen. Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille. 

Huonoista yönunista kärsivälle iholle suunniteltu rasva oli superpienessä näyteputelissa mutta eiköhän tuosta hetkeksi riitä. Meidän uuden sängyn myötä omat yöunet on loistavat. Osun tyynyyn ja herään aamulla. Joka vuotinen kevätväsymys on järkyttävä mutta unet kuitenkin riittävät. Varmasti täsätä rasvasta silti on hyötyä.
Muiden Vichyn rasvojen tapaan tuntuu ihanalta iholla ja kyllä oli seuraavana aamuna heti hiukan raikkaampi iho, ei niin samea vaan elinvoimaisen värinen.

IMG_1888
Dermosil Trio -kulmaväripaletti Ovh; 6,90e
Trio Kulmavärin avulla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat. Huolitellut kulmakarvat kehystävät kauniisti kasvoja ja antavat kasvoille ilmettä ja ryhdikkyyttä.Sisältää kaksi ruskeaa mattasävyä, vaalean sävyn korostamiseen sekä kätevän kaksipäisen siveltimen.Tuote on hajustamaton ja se sopii myös herkkäihoisille, sillä Allergia- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Kun näin tämän laatikossa hihkuin ja kihisin ilosta! JessJessJess! Testailun jälkeen en enää hihkunut yhtä kovaa mutta vähän kuitenkin. Keskimmäisestä paletista ei irronnut väriä omaan ihoon ollenkaan joka oli harmi sillä tummempi paletti oli omille kulmille ehkä hitusen liian musta ja olisin kaivannut ihan vähän lämpimämpää sävyä. En myöskään saanut siveltimellä tarpeeksi siistejä kulmia, mutta se on vain harjoituskysymys. Hyvänä yhdistelmänä Maybellinen kulmakynäni lisänä tuo jatkaa paletin loppuun asti. Jess! Hintakin on edullinen joten voi olla että ostan myöhemminkin. (ellen sorru panostamaan Anastasian kulmapalettiin jota tällä hetkellä himoitsen ihan liikaa) Pitää vielä mainita korostusväristä, yllätyin positiivisesti suht kevyestä helmiäisestä joka ei saa kulmia loistamaan mutta korostaa niitä kuitenkin. Jess!
Mikä juttu Dermosil muuten nykyään on? Olen tässä hetken jo pohtinut miksi se on pompannut niin nopeasti pinnalle? Vai onko se vaan aina ollut ja minä huomasin vasta nyt? Sain nimittäin joululahjaksi aimo läjän Dermosilin rasvoja ja saippuoita, nyt tämä ja koko ajan bongailen/kuulen jonkun hankkineen jotain kyseiseltä merkiltä.
IMG_1890
Lumene Longer Blur -meikkipuuteri Ovh; 17,90e
Meikkipuuterilla luot kasvoille helposti samettisen heleän meikkipohjan. Pitää ihon mattapintaisena ja virheettömänä koko päivän ajan. Kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin perustuva blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. 

Viimeisinä muttei vähäisimpänä vaan todellisena kirsikkana kakun päällä Lumenen meikkipuuteri. Jos hihkuin kulmaväreille laatikkoa tsekkaillessani tälle voivottelin ja kauhistelin ihoni vaaleuden takia ja hihkuin kun väri osui ihoon. Täydellinen hajuttomuus, tuntemattomuus ja silkin pehmyes. Pala taivasta! Heti nousi lemppari puuteriksi ja jää vakiokäyttöön. Parempi kuin FitMe:t joiden nimeen olen vannonut. Iho näyttää täydelliseltä tämän kanssa eikä punaisuus näy läpi. Paremman peittävyyden kuitenkin saa laittamalla pahimpiin kohtiin alle peiteväriä. Jos jotain kritiikkiä täytyisi antaa miinusta tulisi vipasta. En pitänyt sen levitysjäljestä, testailin huiskulla muttei silläkään levinnyt hirmeän kivasti ja nyt käytössä on vähän pörröisempi vippa jolla toimii huippuhyvin!


Kiitos LivBox -tiimille ja bloggareille huikeasta boksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti