maanantai 29. helmikuuta 2016

Livbox Helmikuu

IMG_1865
"Karkki sulle, lakka mulle!" toivotettiin heti boksin auetessa. Pinkkiä pinkkiä, mutta olihan ystävänpäivä kuitenkin helmikuussa. Ensimmäiset fiilikset boksista olivat kyllä hyvät. Ihanan täysi laatikko ja tuotteet vaikuttivat monipuolisilta. Heti iskin kyllä silmäni hammasharjaan ja sain taas pettyä.. Soft.. Kuka pesee softilla hampaansa?
IMG_1873s
Dove DermaSpa Goodness3 -vartalovoide Ovh; 5,95e/200ml
Kasvojenhoitotuotteiden ylellinen teknologia nyt koko vartalollesi. Nauti Goodness3 vartalovoiteen täyteläisestä kosketuksesta koko päivän ajan! Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää omega- ja tyrniöljyä, jotka kosteuttavat ihoasi tehokkaasti. Vartalovoide sopii erityisen hyvin Suomen vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Voiteen rasvamainen haju ja ehkä vähän inhottava koostumus eivät kyllä paranna tämän tuotteen fiiliksiä. Testailin tätä juuri ennen boksin saapumista ystäväni luona enkä pitänyt ollenkaan. Kuivuu mielestäni vähän liian hitaasti ja jättää iholle "kalvon" joka lähtee kuonamaisina pötkylöinä irti kun vähän hieraisee ihoa. Hyihyi. Kosteuttaa kyllä ja iho jää pehmeäksi, mutta ei tätä arkna kyllä voi käyttää. En sitten tiedä miten toimisi vaikka ennen suihkua kun pääsee rasvapötköt pesemään pois. Muuten ei jatkoon.

Sanex Advanced Hydrate 24h -käsirasva Ovh; 4,90e/75ml
Käsivoide joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti vuorokauden ympäri ja suojaa ihoa liialta kuivumiselta sekä vähentää ihon hilseilemistä. Voide imeytyy nopeasti eikä tunnu tahmealta. Tuotesarjaan kuuluu lisäksi suihkusaippua, vartalovoide sekä antiperspirantti.

Perushyvä käsirasva, mutta kuivuu mulle liian hitaasti. oon järjettömän huono rasvaamaan käsiä juurikin sen takia että huomaan aina peseväni rasvan pois muutaman minuutin päästä jos ei ole kuivunut. Ei tätäkään jatkoon. Mulla on jo luottokäsirasva Eriolin Aisti sarjan kasteenraikas -voide on parasta ja kuivuu nanosekunneissa.
IMG_1872s
Cutrin Chooz Anti-Frizzer -kiiltovoide Ovh; 15,95e/75ml
Silottava kiiltovoide taikoo hiuksesi sileiksi, silkkisen pehmeiksi ja kiiltäviksi. Poistaa sähköisyyttä ja kontrolloi hiusten pörröisyyttä. Tekee hiukset helpommin hallittaviksi.

"Shine bright like a diamond" voisi ihan hyvin lukea paketin kyljessä. Käsittelyn jälkeen hiukset näyttivät ihanan hyväkuntoisilta ja kiiltäviltä. Tätä pitää kyllä hankkia lisää kun pääsee loppumaan. En ehkä ihan joka päiväiseen käyttöön kuitenkaan tarvitse noinkin kirkkaita hiuksia. Mun hiukset kun muutenkin ovat ihan järjettömän liukkaat ja tämä tuote vain liukasti niitä lisää.

Rich Pure Luxury Miracle Renew CC -shampoo Ovh; 14,90e/250ml (booksissa 50ml näytekoko)
CC-complete Care monitoimituotesarjan shampoo palauttaa hiusten elinvoiman ja nuorekkuuden. Sisältää rypäleuutetta, mikä kirkastaa hiusväriä ja suojaa hiusta ympäristöhaitoilta.

Tätä en ole vielä ehtinyt testaamaan. Tykkään säästää näitä pienempiä shampoo pötköjä reissuille, mutta voi kyllä olla että herkullisen ulkomuotonsa takia käytänkin seuraavana jo ihan kotona. CC on nyt kova sana kaikkialla ja on jännittävää päästä kokeilemaan mitä uutta se tuo hiuksille vai tuoko mitään. Tuotteen tuoksu ainakin oli superhyvä!
IMG_1875s
Sally Hansen Miracle Gel -geelikynsilakka ja Miracle Gel top coat -geelipäällyslakka Ovh; 12,50e+12,50e/14,7ml
Geelipäällyslakka jota käytetään yhdessä geelilakan kanssa. Boxista löytyi sekä geelipäällyslakka että geelikynsilakka.
Trendikäs kiiltävä geelilakkaus kotioloissa ilman UV- tai led-valoa Miracle Gel -geelilakoilla!  Värilakka ja päällyslakka sisältävät patentoitua teknologiaa, joka mahdollistaa aktiiviaineiden ja hoitavien aineiden tehokkaamman vapautumisen kynsilakkakerrokseen, näin pidentäen kynsilakkakalvon kestävyyttä. Lopputuloksena kestävät kauniin kiiltävät kynnet. Sekä päällyslakka että värilakka sisältää oligomeeria ja päällyslakka lisäksi fotointiaattoria, joka reagoi värilakan oligomeerin kanssa muodostaen kynnelle kovan kiiltävän lakkakerroksen. Kovettamiseen ei tarvita UV-lamppua, vain luonnonvaloa.

Itsellänihän on jo geelikynnet (kiitos äitini joka niitä puuhailee) enkä oikein tiedä uskallanko testailla näitä nykyisten geelien päälle. Voisin kokeilla koostumusta vaikka juuri ennen huoltoa. Muilta kuullun palautteen mukaan kyseiset Sally Hansenin lakat ovat tosi hyviä ja kestäviä. Ehkä vähän harmittaa, etä boksissa kohdalleni osui aika ruma ruskea sävy. Ruskea kynsissä vanhentaa ainakin mun käsiä enkä muutenkaan oikein pidä siitä. Vaaleampi maitokahvin sävyinen lakka on kuitenkin jo ihan kiva. Minkä värisiä lakkoja muiden bokseissa tuli?

Lumene Bright Now Vitamin C -heleyttävä & ravitseva yövoide Ovh; 19,90e/50ml (boksissa 15ml näytekoko)
Koe naamion teho yövoiteessa! Yövoide auttaa ihoasi palautumaan päivän rasituksesta yön aikana. Tehokkaasti kosteuttava, täyteläisen pehmeä koostumus sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksiantteja ja erityisen tehokasta, kapseloitua C-vitamiinia. Voide kosteuttaa ja silottaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta ja levänneeltä.

Aivan ihana ja raikas yövoide ja aamulla kasvot ovat kauniit! Voi hitsit! Tätä olisi saanut olla isompikin purkki. Oon ihan livboxien myötä ihan rakastunut Lumenen voiteisiin. Varsinkin yötuotteisiin.
IMG_1874s
Colgate Natural Pearls -hammasharja Ovh; 2,65e & Colgate MaxWhite One OPTIC -hammastahna Ovh;3,29e/75ml (boksissa 15ml näytekoko)
Hammasharja joka hohtaa kuin helmi! Siro muotoilu, pieni harjaspää, tiiviit ja ikenille hellävaraiset vaaleanpunaiset harjakset helpottavat pääsyä hampaiden kaikille pinnoille. 

Valkoisempi hymy välittömästi! Sisältää optisia kirkasteita, jotka saavat hampaasi näyttämään heti valkoisemmilta. Säännöllinen käyttö puhdistaa tehokkaasti ja poistaa pinnallisia värjäytymiä. 

En oikein pidä Colgatesta. Käytän nykyään Oral-B sähköhammasharjaa ja satunnaisesti Pepsodentin überhienoa mustaa harjaa. Boksissa tullut harja saa jäädä kaappiin odottamaan tulevaisuuden koiraa tai vastaavaa, eihän kukaan oikeasti käytä softin harjoja... Paitsi mummot ja pikkulapset.
Hammastahna puolestaan on ihan ok. Valkaiseva teho ei ole mielestäni niin hyvä kuin muissa tahnoissa mutta kyllähän tällä puhdasta tulee eikä maku ole paha. :D

Panda Ranskalaisia Pastilleja Ovh; 1,49e
Pandan Ranskalaiset Pastillit ovat todellinen klassikkotuote. Niistä on nautittu jo vuodesta 1975 lähtien. Perinteiset Ranskalaiset Pastillit ovat piparmintunmakuisia suklaarakeita. Suklaan ja piparmintun yhdistelmä on yksi rakastetuimmista makeismaailmassa. Ranskalaiset Pastillit ovat oivallinen ja helppo herkku pitää matkassa mukana, 80 grammainen rasiapakkaus on kuin siihen luotu. Pandan Ranskalaiset Pastillit sopivat todella hyvin myös esimerkiksi levinnaisten koristeluun tai nautittaviksi jäätelön päälle murskattuina.

Miten olen kokonaan missannut että Pandallakin on ranskalaisia pastilleja? Olen vain niitä Fazerin versioita syönyt. Haluan ehdottomasti näitä ensi vuoden piparkakkutaloon! Maku on sama tuttu mutta värit eri. Ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti