torstai 21. maaliskuuta 2013

Sisko tahtoisin jäädä, mutta meillä on eri päämäärä

Kärsittekö ikinä valinnanvaikeudesta? Mä en ikinä. En siis ikinä. Aina tiedän kumman kahdesta vaihtoehdosta valitsen. Huijasin. Tälläkin hetkellä taas riehun yhteishaun kanssa enkä millään keksi minne hakisin ja hakuaikakin loppuu ihan kohta ;-; pitäis ennakkotehtävätkin ehtiä tehdä.. Sanoisinko että stressaavaa. Eikä tätä fiilistä auta yhtään se että vielä olis muutama tuskainen kirjotuskerta jäljellä. Yhteiskuntaoppia huomenna ja saksaa maanantaina. Odotan innolla kun jaksa edelleen kiinnostua tuosta kirjojen avaamisesta. Aamulla kun avaan silmät tartun kirjaan ja nukahdan se kainalossa. Huijasin taas. Herään puhelin kädessä ja käyn nukkumaan puhelin kädessä. Välissä välttelen parhaani mukaan lukemista ja mihinkään hakemista, oli kyse opiskelupaikasta tai töistä. Vähän alkaa tuo työpaikan saaminenkin arveluttaa kun mistään ei oo mitään kuulunut. Surullista. Olisin niin halunnut niihin paikkoihin. No eipä sitten voi mitään.

Nytkin istun tässä koneen edessä, kuuntelen Raappanaa ja Palefacea ja valitan siitä että pitäis ehtiä lukemaan muutama sivu ennen kun lähden ostamaan eväitä huomiselle ja Stageilemaan. Ja tuostapa tuli mieleen. Minun pikkuinen kultani jonka kanssa meillä alkaa pikkuhiljaa olla viha-rakkaus-suhde lähtee taas korjattavaksi kun ei mennyt katsastuksesta läpi ja pääsen taas ens viikoks kävelemään. Miten kivaa. No jos sää pysyy tollasena saatan selvitä. Tai en ehkä kumminkaan. Oon kumminkin jo vaihtanut nahkatakkiin ja arskoihin eikä toppatakki enää innostais. Hiuksetkin on kiva laittaa aamulla.
Voin mä tänne vielä jotain positiivistakin kertoa. Oltiin Elinan kanssa katsastamassa Willaa viime viikonloppuna ja ostin ihaniakamalia rakkausvaatteita mm. avaruusprinttiset farkut jotka herättää aika ristiriitasia mielipiteitä. Ja lauantain vietin Miwsen luona vähän Final Destinationia katellen ja juoruten. Käytiin tsekkaa uus Oz-leffakin maanantaina. On ollu hassua viettää tällästä girlygirly-aikaa kun en oikeen oo ollut missään sosiaalisessa kanssakäymisessä muiden kun oman perheen tai Kallen kanssa. Oli kivaa ja virkistävää. Pitäis olla aktiivisempi tässä ihmissuhteiden huollossa etten ihan yksin jää. Tarviin kumminkin tommosta ihanaa hömppäseuraa säännöllisin väliajoin.

Nyt voisin avata sen kirjan ja opiskella. Lue: avaan Netflixin ja itken illalla tyhmyyttäni. Ei luen oikeesti. Mukavia aurinkopäiviä kaikille ihanille. Palailen varmaankin tossa kirjotusten jälkeen paremmalla ajalla. Tai vaihtoehtosesti pakoilen lukemista tänne viikonloppuna :D Ja hei haluutteko vielä kuulla vitsin? Meidän kerhossa oli eilen 2 kerholaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti