keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kesän ekat mansikat ♥

Dintzt Dintzt :) Mitäs mulle.. eipä mtn. Kesä tulloo! se on kyllä huomattu.. ulkona on ihan mielettömän kuuma ja hupparilla mennään.. edelleen.. ku en omaa kesävaatetta enkä tykkää käyttää mitään semmosta viileetä ku ne on aina kanssa sillee "pienii" esim topit ja shortsit ihan vaan sen takia kun tuo itsetunto ei oo mikään maailman mahtavin.. viikonloppuna vois tuokin asia korjaantua kun olis lauantaina vuorossa Ideapark med Laura ja illalla Miwselle Euroviisubailuihin ja yöks :) että kuvia tulee sen jälkeen reilusti..kai? riippuu kyl julkasu kelposuudesta :''D
Muuten! Niinkun tuolla gallerian puolella tuli jo vähän mainostettua niin.. alotan siis tuommosen 365 mun lemppari bändiä/artistia 20.5. koska sillon vaihtuu mun elinvuosi ja ajattelin sitten vuoden ajan koota teille tuommosia :D normi merkinnät siis jatkuu mut siihen rinnalle ikäänkun.
ja taas emoilen..
nii ja maanantaina oli tuo komissioki :) tehtiin oikeen komia leffakortti (lue: eve teki) ja pinssei!!! jeejee!! mulla tuli tuommoset 5 kipaletta:
elikkäs Oliver Sykes ♥3♥ , koira ♥3♥ , 2 Snoukkareit ♥3♥ ja DARTH VADERRRRR GRRR ♥♥♥♥

juu.. no nyt ilta jatkuu Stagella :)


Päivä 7 - Paras ystäväni
Juliaanahan se edelleen ♥ kuvaa ei kyllä nyt ole.. mut kyl se on ::) ei ollakkaa nähty piiiiitkiin aikoihi.. ;_;

ja onhan noita muita hyviä kavereita muutama :)


hihhih ♥ raakkkaus ♥ ja kukaan ei ikin arvaa et kuka pääs street tiimii raksuttaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti