lauantai 21. toukokuuta 2011

365 bändiä/artistia: Tokio Hotel

TADAA bändi nro.1 on kuin onkin TOKIO HOTEL ♥

Sitä on nyt tullut kuunneltu ihan tuolta Devilish ajoista asti ja se on mulle edelleen ihan ykkönen ja tärkeä ♥
Bill on aina ollut se mun ykkös suosikki ja Rette Mich lemppari biisi ja näillä mennään edelleen :D Toki fanitan koko bändiä en vain ja ainoastaan Billin ulkonäön takia (on sekin osatekijä :D ).. Tärkeintä on ehdottomasti musiikki ja sanoitukset! Sileen en oo koskaan kamalasti välittänyt Gustista tai Gegestä mut ei se oli TH ilman niitä! ja ne kaikki on yhtä ihania ja tärkeitä ♥

Voin kanssa tunnustaa että kun näin TH:sta ekan julisteen ajattelin että "jaaha tuommonen ihme japsibändi taas..lol" joki siinä kuvassa kuitenkin laitto mut kuuntelemaan biisin ja koukutuin. (Ja itse asiassa kuuntelen myös j-rockia ja -poppia.)

En oikeesti ees tiedä mitä vielä kertois :3 Kun ne on niin tärkeitä mulle ja niitten takia on monet itkut itketty niin fani videoille kuin muille jutuille.
Omistan järjettömästi kaikkea TH-tavaraa :D löytyy palapelejä, sormus, paitoja, KAIKKI levyt, singlejä, LIIKAA julisteita (seinäkin tapetoitu ♥), kortteja, lehtiä, kalentereita, . . . . . . . .
ja kaikki on mulle tärkeitä ♥
Onhan tuo rakkaus nähty livenäkin jo 2 kertaa ♥ Elämä lapselle konsertissa 2006ko se oli? sillon kumminkin kun ne oli ihan ekaa kertaa suomessa ♥ ja sitten nyt 7.3.2010 Jäähallissa ♥ sillon oikeesti kuolin. Sitä keikkaa oli odotettu niin kauan ja kun se oli vielä sillon aiemmin peruttu Billin leikkauksen takia ja säästin lippuja ja itkin paljon.. ja sitte ne tuli ja ää ;;_;; alanko nyt poraa..

Voisin kirjottaa näistä vaikka kuinka ja paljon.. mutta no.. :) te ette ehkä välittäis lukee kaikkee :D
ja tietty parasta musaa parhaalta bändiltä : ♥

1 kommentti:

  1. Ihana postaus<3 Eksyin sun blogiis ihan sattumalta kun vähän googlailin Tokio Hotelia ja täytyy sanoa, et ihailtavan kauan oot bändiä fanittanu! Itse rupesin kuuntelemaan ja sitä myöten fanittamaan vuoden 2009 syksyllä enkä usko et koskaan lopetan :D Tästä kirjoituksesta pystyin aistimaan sen saman rakkauden, jota itsekin tunnen Tokio Hotelia kohtaan. Ne neljä jätkää vaan on jotain niin täydellistä :)

    VastaaPoista