tiistai 7. syyskuuta 2010

HELSINKI = ♥

Noniiiin nyt siis tästä superviikonlopusta :D
Perjantaina meillä oli vieras kun tulin koulusta..

En tajua miten tällänen oli päässy sisälle ja kun ulkonakin oli niin sairaan kylmä... O.O No mut what ever päästin sen ulos ja näin.. Ja sitten toki tuli perjantain jälkeen lauantai ja lähdin kymmenen maissa bussilla kohti helsinkiä ja TH miittiä :) jännitti ihan pirusti. Mut loppuen lopuks oli ihan mahtavaa!




Tässä nyt muutama kuva :D Eli nähtiin Steissillä ja sieltä mentii Tennarin mäkkii (aka Lahna) ja sitte Kampin femmaa hengaa loppu illaks. Ite lähin pois joskus kuuden maissa ja muutamat meni sit viel Sokoksen pornomäkkii istuu. ♥ Nii ja sainhan mä äidiltä soiton että se on varannu meille huonee hotelli Helgasta ja sinne jäin sitte yöks med Äiti. Käytiin Sevillas syömäs ja mentii Tennarii kattoo Knight and Day ja vaikka oon aina tiukasti vihannu Tom Cruisee nii on se sittenkin ihan hyvä. . . . . :D Ja meidän hotelli huone näytti tältä:
Nii ja nyt maanantaina lintsasin golffista ja kävin Ideaparkissa hakemassa uudet Street kengät etten saa uusia murtumia jalkoihin.. :D Mut nyt saan taas juosta kauheella kiireellä kattomaan Lucaa..

P.S. Aamulla oli verikoe.. D: ja oli mulla jotain muutakin mut unohdin jo... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti