torstai 19. elokuuta 2010

This is so sick

Heissan taas pitkästä aikaa ihmiset :D Kuten jotkut fiksut jo huomas kyllästyin . . .(yllättävääkö?) mun edelliseen blogiin ulkoasuun joten vaihdoin. Tää on nyt ihan mukava että tällä mennään nyt ainakin vähän aikaa :))
No mun elämässä ei oo tapahtunu mitään muuta kun että kävin ERITTÄIN pikaisesti siellä hietsussa ja nyt kun kaikkia kiinnostaa kerron koko jutun.
Eli siis lähettiin ysiltä aamulla Hietsuun että ehitään tsekkaa kaikki parhaat tavarat kirppikseltä. No just saatiin autoparkkiin ja astuttiin kirppis alueelle nii eiköhän äidille tuu soitto: "Juu tuota sun lapses ajo yhteen kaverinsa kanssa ja lens päälleen asvalttiin. Nyt se on pyörtyny 3 kertaa, oksentaa ja silmät pyöriipäässä." No tottakai tän jälkeen juostiin autolle ja ajettii takas Hämeenlinnaan ja haettiin Jooa ja vietii se sairaalaan. No siellä todettii että sillä on vakava aivotärähdys ja et sen pitää olla tarkkailus 24h. NoNo sitten illalla isä oli Jooan ja JM:n kanssa ja mä lähin äidin kanssa kattomaan Sisko tahtoisin jäädä. Ja oli muuten superhyvä vaikka se blondi oliki ihan paska ja jotenki sönkkö nii idea oli hyvä!
Ja nyt sitten tiistaina lähettiin viemään Jooa "pääkuvauksiin" siis että kuvataan onks sille tapahtunu jotain vakavaa. . . Eipä ollu mut sitte keksittii jotain muuta: HAHAA mitataan sen verensokeri!!! Ja siinä sitte todettii että. "Kuule Jooa sulla olis niinku diabetes" ja nyt se sitte viettää viikkoo sairaalaas... Että sellasta mulle tänne peräpusikkoon.. :)
(Ja tiedoks vaan meiät kaikki laitettii verensokeri testeihi ja se sattu vitusti mut mulla sitä ei ainakaa oo :DD )
Ja anteeks taas kuvaton postaus mutkun en oo ollu kovin kuvauksellinen ja arvaatte edellisen tekstin varmaan miks.

2 kommenttia:

  1. no voi hitto :s juhollaki todettii diabetes joskus vuonna nakki ja muusi... :D ei oo kyl kauheen kiva sairaus

    VastaaPoista