tiistai 27. heinäkuuta 2010

Turn out the light

Ja taas postausta . . . joo voisin nauttia auringosta ulkona niinkun kaikki järkevät tekee +34 asteen helteellä mutta minäpä kökötän koneella! Kävin mä tänään sentään kaupassa ruoka ostoksilla ja ostamassa lisää kirjoja.. Tarkotuksena mulla on siis ostaa noita lukio kirjoja kahelle jaksolle eli 1.12. asti. No niitä on ainakin miljoona ja rahaa menny yli 200e että hyvä vaihtoehto toi lukio (ei todellakaan) ainakin rahallisesti.. Pitäis lukee jossain lukio esitteessä että: "vähä varaiset älkää edes vaivautuko ette te kumminkaan mitään opintotukiakaan saa prkl."
No mutta mitäpä tässä luultavasti torstaina alan siirtymään tonne Lieksaan muutamaks päiväks mökille ahmimaan kirjoja kun hyttysiä on niin sairaasti :D ja sitten sunnuntaina kun lähdetään kotia kohti olis tarkotus käydä Kuopion asuntomessuilla :3 Toivottavasti mennään! Nii ja tuleehan Juliaanakin meille sitte ens viikolla ♥ JeeJee ollaan nähty viimeks sen rippijuhlissa eli about vuos sitte.. aika tarkalleen vuos.. :_( aika menee liian nopeesti!
Nii ja hei katoin eilen The Omen:in. Oli muuten ihan sairaan hyvä!! Vaikka se loppu vähän kusi ja näin ja käsivarakuvaukset oli täysin väärissä kohissa ja ihan perseestä... (mustahan siis tulee leffa ohjaaja isona ♥ se on nyt jo tosi tarkka suunnitelma koska noi leffat on aina ollu mun intohimo) nii ja se oli liian tumma ja siinä oli liikaa käytetty tehokeinona tota punasta.. Oli punasia aamutakkeja ja muita takkeja ja sitte oli punasia kukkia ja koirilla punasia pantoja.. silleen hienovarasen tehokkaasti mut liian paljon.. No noi on tollasia pikku seikkoja jotka ei siis juonta haitannu ja juoni oli mun mielestä mitä mainioin :) Mä vaan oon tällänen tarkka kuvaus/tehokeino/efekti intoilija noitten leffojen suhteen.. Ja hurahdinkin sen takia Episodiin ihan täydellisesti :) Ja vielä takasin tähän leffaan.. Oli tosi siistitti osattu kyllä kuvata ja se pikkupoika oli pelottava o.o joten arviona olis kyllä tollanen 8- miinukset varmaan siitä huonosta kuvaajasta :D
No pian on lomat lomailtu ja tälleen että sitten pitäis jaksaa "virkeenä" raahautua koulun penkille.. D: ei innosta...

Nii ja vielä!!!!

http://www.verkko-kampanja.fi/designstudio2/ äänestäkää mun pipoo!! jookooooo!?!?!? sen nimi on Wild Life ja se löytyy sieltä kun kirjottaa sen sinne hakuun. KIITOOOS!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti