perjantai 9. heinäkuuta 2010

14 Boulevard Montmartre 75009 Paris

NoNiiiin kuten otsikosta huomaa olin kiertelemässä Eurooppaa viimeiset 2viikkoa ♥ Oli ihan mahtavaa ja tästä tulee ihan ylipitkä päivitys. :)

Lähdettiin siis Turusta illalla laivalla kohti Tukholmaa. No Tukholmassa ei tapahtunu sinänsä mitään erikoista ja laivamatkakin meni nukkuen.. Tukholmasta sitten ajettiin Kööpenhaminaan ja sieltä suoraan pikkusella laivalla Saksaan. Saksassa oltiin yötä Dormundissa. (sinne on pakko päästä uudestaan!!) ja rakastuin kyseiseen kaupunkiin. Sieltä sitten ajettiin Ranskaan pienenpieneen kylään joka oli mun mielestä aika läävä mutta toisaalta oli se sulonen :3 ja sieltä sitten Disneylandiin ♥ oltiin Santa Fe nimisessä hotellissa siellä puistoalueella ja oli ihan sairaan kivaa!
Muutama kuva nyt kun näitä on yhteensä 515...plus kaikki videot joten.. no muutama nyt kuitenkin.

Katottiin 2 tosi ihanaa "kulkue/paraati"-juttua ja siellä oli esim.tiikeri ♥No mutta oon laiska enkä jaksa laittaa noita kuvia... :D no käykää kattomassa galleriassa. siellä on enemmän. No muttamutta Disneylandin jälkeen mentiin 2 päiväksi Pariisiin shoppaamaan ja aikaa viettämään ja Parisiin ehdottomasti parhaat paikat oli:

Eli siis Eiffel, Planet Hollywood ja lisäksi tietysti kaikki taidemuseot, Notredame ja Hardrock Cafe ♥.♥
No sain kunnon kokemuksen tosta Pariisiin yöelämästä.. Ei oikein huvita mennä uudelleen.. taino ei se siitä johdu mut toi Pariisi ei jotenkin vaan iskeny.. O.o outoa.. No tuli siis seikkailtua tuolla Pariisin yössä ja on muuten totta ettei kaupunki koskaan nuku.. Kumminkin.. oltiin menossa klo.01.00 metro asemalle eikä enää löydettykkään sitä pimeessä. Niimpä sitten kun vihdoin löydettiin viimenen metro oli just menny. Kysyttiin apua joltain känniläiseltä ja se neuvo meille toisen metro johon juostiin ja kovaa. Sillä metrolla ei sitten kumminkaan päässy kun vaan muutaman korttelin ja Nanterreen olis pitäny päästä.. Joten n.klo.02.00 riehuttiin ettimässä taksia jonkun snobibaarin edessä.. Jaa että miks se oli snobibaari.. No esim. ihmiset ajo oven eteen ja ovimiehet kävi parkkeeraamassa niitten RangeRooverit ja Lambot talonviereen...JA SIELLÄ OLI PUNANEN MATTO.. -.-'' Turhaa diivailua mun mielestä.. Mutta satiimpa taksi ja oltiin hotellilla joskus kolmen neljän aikaan. Ainiin ja käytiin me sitten kanssa Etretetissä vai mikä hitto ikinä onkaan..
Tollasia paikkoja ei voi ollaEuroopassa!?!? (olen taas laiska ja saatte tyytyä yhteen kuvaan.. :) )

Ranskasta kuitenkin jatkettiin matkaa Belgiaan, Bryggeen. Ja rakastuin totaallisesti ihanaan kanvakaupunkiin ♥ (haluun lähtee sinne jollain kivalla porukalla heti kun porukat päästää ♥)
Ja Bryggen kuolaamisen jälkeen lähdettiin Hollantiin johonkin pikkukylään johon sinnekkin olen menossa uudelleen! Sellanen sulonen satamakaupunki ♥ namnam

Tuolla sitten seurattiin Hollanti vs joku futispeliä.. :D ei mua kiinnostanu mutta oli se kokemus.. porukka hyppi mereen kun Hollanti voitti.. :D

No Hollannista sitten takasin Saksaan Rostockiin ja ostin Arthur und die Minimoys DVD:n ♥ tietysti Billin takia ♥ siinä oli Billin haastattelukin ♥ namnam ♥

Rostockista sitten laivaan ja tänään tultiin kotiin ♥ Pakko sanoa että reissu onnistui tosi hyvin kaikista vastoinkäymisistä ja riidoista huolimatta. Danke schön!

Niin ja sitten tietysti kaikki mun shoppailut :3 eihän niitä saa unohtaa.

Taustalla olevan MTV:n lukuvuosikalenterin ostin Virginistä ja makso 8e ja toi etu alalla oleva häkkyrä on siis mustekynä jonka toinenpää on Mikin pään muotonen (4e)
Ja uus lompakko! Viimein! On ollu ostoslistalla jo liian kauan :) no toi oli tosi kallis meinaan 40e.. no pappa betalar :3
Ton lasin sain isältä nimpparilahjaks ♥ (mun nimpparithan oli siis 2.7.)
Ja tää on mun aarre!! Jack soivassa lumisadepallossa ja vaan 50e ♥.♥ Soiva biisi on This is Halloween ja lumihiutaleitten tilalla on lepakoita! (Jackillä ei oikeesti oo sinisiä silmäkuoppia..salama vaalensi/heijasti) mutta toi on täydellinen!! ehkä vähän turhanpäivänen mutta ah niin ihana! ♥
toi kuva ei jostain kumman syystä kääntyny.. no mutta löysin täydelliset farkkushortsit 2 vuoden etsinnän jälkeen ♥
tuli hommattua tollanen hupparikin ♥ se on kyllä ihana. ja ostin tietty PALJON muitakin vaatteita muttamutta käytin niitä reissussa ja suurin osa on nyt pesussa..
Ostin kanssa tän ihanan sormuksen joka sitten hajos 2 päivän käytön jälkeen.. DD''::
Ja tietysti kaikkein ihanin Ihaa pehmo ♥.♥ turha mutta niiiiiin ihana ♥ :3

No mutta noitten lisäks ostin läjän lehtiä, vaatteita, Greendayn American idiotin ♥.♥ ja liikaa karkkia ja uuden penaalin.. Enää laukku ostamatta ja sitä lähden tiistaina metsäästämään Hesasta med Jutta ♥ ja nyt kohtapuoliin lähtö leffaan kattoo Epäilystä med Jutta ♥ oon pikkasen täpinöissäni :D siis kaikesta mutta eniten ehkä nyt kuitenkin siitä että Step Up 3D don't stop saa ensi-iltansa 6.8. x3 I LOVE IT!! ja jeejee huomenna Kuopioon häihin. :) (tää oli varmaan mun pisin postaus ever...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti