maanantai 31. elokuuta 2015

Lemppariblogit

Mulla on muutama blogi joita seuraan aktiivisesti ja joiden uusimpia tekstejä odotan innolla. Näistä saan myös paljon inspiraatiota ja tutustun uusiin juttuihin joita haluaisin kokeilla. Omakin blogi on tässä vuosien varrella muuttunut, kun olen löytänyt joltain toiselta jotain kiinnostavia piirteitä ja tavallaan kopioinut niitä tänne. Mutta niinhän kaikki tekee.

Kallella on kyllä varmaan mennyt jo hermot muhun, kun melkein jokainen juttu alkaa "se ja se kenen blogia luen oli tehnyt näin ja näin ja se vois olla siistiä" tai "se ja se blogaaja on hommannu tämmösen jutun ja kato miten kivalta se näyttää ja kuulemma muutenkin on hyvä" "kato nyt tätäkin kuvaa, miten kiva!" "haluutko kuulla hyvän jutun, tää yks on kirjottanut superhauskasti tästä ja tästä". Noin niinkun esimerkkinä.

Nykyään tuntuu, että blogit on tavallaan jääneet taka-alalle eikä bloggaajien ja lukijoiden välillä ole niin suurta vuorovaikutusta itse blogin puolella, muualla somessa sitten vähän enemmänkin. Itsehän kirjoittelen täällä lähinnä itselleni, sen verran satunnaista on täällä blogissa muiden vierailut ja kommentteja nyt ei satu kuin ehkä yksi sadassa vuodessa haha. Toki voisin itsekkin tsempata tän kirjoittelun ja kuvaamisten ohessa.

Mutta sitten näihin huippuihin blogeihin! Mulla on kyllä lempparit vaihtuneet semiaktiivisesti, mutta osa on sitten pysynytkin matkassa jo aika pitkään. Ei tällekään listalle ole päätynyt kuin muutama uusi tuttavuus, mutta ne onkin sitten iskeneet kunnolla!
http://colours-and-carousels.blogspot.fi
"22-vuotias, Rovaniemeltä Ouluun muuttanut puoliksi thaimaalainen tyttö. Opiskelee yliopistossa suomen kieltä, työskentelee myyjänä Stadiumilla, treenailee ja kirjoittaa blogiin elämästään. Tykkää avokadosta, kalentereista ja tarroista, kahvista, Les Mills -tunneista, yllätysten ja lahjojen ostamisesta, kirjoittamisesta, suklaasta, juhlimisesta, mainoksien analysoimisesta, kesäaamuista ja siitä, kun muistaa pysähtyä hymyilemään elämälle."
Starry Eyes on yksi mun viimeisimmistä blogilöydöistä, on tätäkin kuitenkin tullut luettua jo noin puolisen vuotta. Sitan tekstit ja kuvat on aina yhtä ihania! Hyviä treenijuttuja ja ihanan aidosti kirjoitettua elämää! Kiitos tästä huippublogista!
blogheader_33
"Kahden lapsen isä, yhden vaimon mies. Nettiroolipelaaja ja pikkelssin suurkuluttaja. Aina liian aikaisin paikalla. Kuuntelee salaa Cheekiä. Rakastaa julkista liikennettä, ärsyyntyy kanssamatkustajista. Selfieiden kruunaamaton kuningas."
Akkavalta on riemastuttanut mun arkea jo pitkään ja on ainoa ns. perheblogi / blogi jossa puhutaan myös lapsista / blogi jonka kirjoittajalla edes on lasta. Myöskin ainoa laatuaan Kaksplussan blogipalvelusta. Otto on aika uniikki tapaus myös bloginsa sisällön puolesta. "Vain Riiviö Jutut" -kuvasetit naurattaa aina, samoin myös mielipidekirjoitukset. Oton kirjoitustyyli on just semmonen mahtavan kärkäs höystettynä pissakakkajutuilla. Ottoa tulee myös seurattua muissa medioissa esim. twitter on kultaa.
banneri_kissat_2015_mella
"Blogia kirjoittelee lyhyt naisen alku, jonka vahvuus on graafinen suunnittelu ja heikkoutena kissat. Meooow!"
Like it. Love it! -blogi on myös agent tällä koneella hyvinkin usein. Blogissa kirjoittajan (Mella 22v Oulusta) lisäksi seikkailevat myös ihanaakin ihanammat Simba ja Felix. Vaikka blogi onkin kissablogi, on siinä niin paljon muutakin ja voisin luonnehtia tätä ennemminkin kissanaisenblogiksi :D Ihanan pirteää ja helposi lähestyttävää tarinointia kaikesta.
cropped-truetruebanneri
"Annan, 24 ja Sebastianin, 36 elämästä kertova blogi. Asiaa sisustuksesta ja sapuskasta, sekä riidoista ja rakkaudesta."
Anna & Sebastian on niitä harvoja blogeja jotka saa mut lukemaan tekstiä nauraen ääneen, kyynelehtien ja myhäillen samaan aikaan. Vaikka kuullostaa hassulta ja ehkä stalkkerimaisen pelottavalta, niin toivon näille kahdelle vaan kaikkea hyvää ja blogista välittyy kaverillinen "ollaan tunnettu aina" -fiilis vaikken näitä kahta koskaan ole nähnytkään. Blogi on raikkaan rehellinen. Maanläheinen.
BLOG HEADER
"Catarina, 24-vuotias Vaasasta. Sydäntäni lähellä ovat kissat ja kosmetiikka. Blogini on tehty mm. tuotearvosteluista, ostosten esittelyistä, vinkeistä hiusten- ja ihonhoitoon, ja kirsikkana kakun päällä komeilee burmakissani Papu. Toivottavasti viihdyt täällä!"
Cosmetic Land on just semmoinen paikka josta ei ole paluuta. Tänne kun eksyy, hukkuu myös rahat pankkitililtä kaikkiin uusiin ihaniin juttuihin mitkä pitää laittaa tilaukseen tai kaivaa ihanien kosmetiikkakarkkikauppojen hyllyiltä. Puhdasta hattaraa. Koko blogi on niin kevyt. 
banneri
"Nadjastrange, 26 years old, crazy cat lady from Helsinki, Finland"
Are you feeling fashionable?, blogi jota luin jo yläasteella. Nadja on ollut yksi mun blogaamisen innoittajista. Tämän blogin myötä aloitin ja kiinnostuin koko jutusta. Oon aina ollut kateellinen Nadjan ihanista tatuoinneista kun itse en ole uskaltanut ihania oldschooleja hankkia. (vielä :D) Nadja on myös rakastuttanut mut kirpputorishoppailuun.
Näyttökuva 2015-08-31 kello 11.27.49
"Tattooed, broken, 90's kid, idealist, INFP, writer, princess, makeup geek, new age hippie, rock 'n' roll lover and an awkward human being. Most of the time I am torn between wanting to look like a magical creature or wanting to look like I just rose from hell.
Taivaanrannanmaalari, runoilija, rock'n'rollin rakastaja, ysärilapsi, aktiivinen tiskivuorten välttelijä, herkistelijä ja prinsessa. Tässä blogissa fiilistelen lemppareitani, punaan poskiani, etsin kauneutta niin kosmetiikkamarkkinoilta kuin niiden ulottumattomistakin, kirjoitan auki ajatuksiani, jaan pieniä palasia omasta elämästäni sekä silloin tällöin pysähdyn kanssanne iltapäiväteelle omalla matkallani itsevarmuuteen."
Hearts or Nothing oil mukana jo edellisellä nimellään "Muuttolintuja Syksyllä". Vaikken itse varsinaisesti meikkaa olen löytänyt täältä huipputuotteita mm. puuterit ja kulmakynät. Joannalla blogin takana on myös ihanat Snäpchättäilyt! Blogilla ja kirjoittajalla on ihanan herkkä ja pohdiskeleva tapa esittää asioita ja olla blogi. Tykkään! Mitä tähän nyt lisäämään mitään enää kun on niin ihana.
banneritappelu
Kissankujeita on kattava paketti kolmen kissan kanssa elämisestä, näyttelyistä, raakaruokinnasta, abyista ja ihan kaikesta kissoihin liittyvästä huippuhauskoja kuvia unohtamatta. Tää on se the kissablogi. Oon oppinut täältä enemmän kissoista kuin koko tähän astisen elämäni aikana :D Ja voi että kun noi kisut tässä blogissa on niin suloisiakin!
15header_1
"A style focused blog written by Viivi Vanessa R. I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do."
Black Saliva on myös niitä blogeja jotka on saanut mut kiinnostumaan bloggauksesta silloin yläasteella. Niihin aikoihin blogi kulki nimellä "Cupcake Couture", Japanijuttuja, -bändejä ja tyyliä, mistä muusta 13-vuotias japanianimemangaotakufani voisikaan kiinnostua. Ja kyydissä ollaan edelleen Heh. Viivin tyyli on aina ollut upea ja ne KYNNET! Ne on taidetta.
14xz5v5
"Blogissani seurataan elämää teollisuushallin toimistoon rakentamassani modernissa kodissa, joka tuskin koskaan tulee valmiiksi. Grafriitinharmaassa kaksiossa on sisustusta, rakennusprojekteja, elektroniikkaa ja muuta mukavaa, rennolla otteella, tietenkin!"
Grafiitinharmaassa kaksiossa pitää sisällään oikeastaan kaiken mitä sisustukselta haluaisin. Teollista, kauniita materiaaleja, pieniä juttuja, graafisuutta. Oon poiminut tästä blogista paljon vinkkejä omaan sisustukseen ja voi kun joskus olisi noin täydellinen kämppä itselläkin.

2 kommenttia:

  1. Waau, ihan mahtavaa löytää oma blogi tällaiselta listalta! ♥_♥ Kiva kuulla, että tykkäät :) Mä menen heti selailemaan myös sun blogin!

    VastaaPoista