torstai 20. elokuuta 2015

Heinäkuun Livbox

IMG_1525
Tästäkin boksista on jo ikuisuus. Niin se kesäkin vaan meni ohi ja nyt odottelen jo syyskuun boksia. Odotan kyllä syksyäkin! Villapaidat, kynttilät, myrskyisä sää, telkkari tai hyvä kirja viltin alla, tee ja mun ihanimmat Hello Kitty aamutossut c: JA SE ETTÄ SAAN NUKKUA PEITTO PÄÄLLÄ!

Heinäkuun livboxin teemana oli luonto ja tuotoista osa lahjoitettiin Pelastetaan Norpat -yhdistykselle.  Boxin tuotteissa luonnonmukaisuus näkyi eettisinä ja ehkä vähän hipahtavina tuotteina. Tästä boksista olinki semisti innoissani jo ennen saapumistaan ja olihan toi nyt huippu hyvä! Täyttä tavaraa eikä oikein mitään turhaa!
IMG_1527
Klorane Gentle Dry kuivashampoosuihke Ovh; 6,40e/50ml (täysikokoinen tuote)
Kloranen hellävarainen kaurauutetta sisältävä kuivashampoo oli kiva saada testiin. Vielä en ole päässyt hiuksille suihkimaan, mutta tuoksu tässä on kivan neutraali. Yleensa kuivashampoot haisevat aika pahalle, enkä niitä näin tumman hiuspohjan takia ole käyttänyt. Näytän muuten ihanan hilseilevältä. Pitäisi testata ne ruskeiden hiusten suihkeet.

Schwarzkopf Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine Ovh; 14,90e/200ml-250ml
Schwazkopfin hiustuotteet on ollut mulle tuttuja äidin kautta jo niin kauan kuin olen hiuksia harjannut ja ne onkin niitä ainoita oikeita. Harmi vaan että ovat niin kalliita, kun niistä Aussien lisäksi niin paljon tykkään. Pakko myöntää etten näitä puteleita ole kuin haistellut vasta ja tuoksu ainakin on kivan raikas ja "hippi".

Essensityyn tuotesarjana en kuitenkaan ole aiemmin törmännyt. Sarja sisältää ainoastaan puhtaita ja luonnollisia aineita, eikä ollenkaan esimerkiksi hajusteita, silikoneja tai parafiiniöljyjä. Näissä kyseisissä tuotteissa hoitavat aineet ovat manteliproteiini ja granaattiomena.

Ihan vakavasti pohdittuna jos nämä toimivat mun superpaksuihin hiuksiin voisin oikeasti vaihtaa näihin vaikka vähän hintavat ovatkin. Kuullostaa paljon paremmalta pestä hiukset puhtailla aineilla, niitä kuitenkin käsittelen niin paljon että voisi senkin puolesta olla hyvä.
IMG_1530
La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide Ovh; 17,10e/200ml
Nämä Lipikar sarjan rasvat tulivatkin talvella meillä kotona hyvin tutuiksi, kiitos Kallen järkyttävän atopian. Itse olen vain koostumusta kokeillut kun ei niinkään tällaiselle tuotteelle ole tarvetta. Kalle kuitenkin on kehunut sitä kuinka kutina lakkaa kun rasvaa levittää. Tälle ongelmaiholle kuitenkin tarvitsisi vielä jotain kosteuttavampaa tavaraa, vaikka on sekin jo jotain kun ei raavi itseään aivan verille.

Lumens Body Refresh Koivu&Hunaja virkistävä jalkavoide Ovh; 4,90e/75ml (täysikokoinen tuote)
Lumens Body Refresh tuotteista mulle ei ole jäänyt hirveän tehokas kuva. Sarjan kasvovedestä en pitänyt lainkaan. Ei ollut fresh. Testasinpa kuitenkin tämän rasvan ongelmakantapäihini ja pakko sanoa että positiivinen yllätys. Vielä ehkä vannon aiemmassa boksissa tulleen LV -rasvan nimeen, kun tömä on jotenkin sellaista litkua että on vaikea levittää paksu kerros + haju on aika voimakas ja nenää avaavan eukalyptuksinen. Mutta kyllä vaan raikastaa jalkoja päivän jälkeen! Jos ei tosiaan olisi näitä kantoja kosteutettavana toi olisi tosi kiva rentouttaja. Aion kyllä käyttää putelin loppuun ennen seuraavaa LV ostosta ja voihan se olla että tätäkin jalkoihin joskus eksyy.

Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming Wash Ovh; 7,95e/150ml (täysikokoinen tuote)
Stressaantuneelle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu puhdistusvaahto on mulle kuin omiaan. En ole ennen kokeillut puhdistusvaahtoja ja koostumus on mielenkiintoinen. Tämänkin tuotteen olen vain testannut semipikaisesti sillä mulla on edellinen Neutrogenan mömmö vielä kesken :D Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta ja mielelläni kotiuttaisin tämän jokapäiväiseen rutiiniin mukaan!
IMG_1531
Hula -patukka Ovh; n.1,50e-2e (extratuote)
"Ei näytä rusinoita voi kesyttää, tai pähkinöitä pysäyttää. Anna mennä ja rouskuta, villinä ja vapaana, sydämesi pohjasta. Koska meillä on vain tämä hetki, tee siitä kanssani rakkauden retki. - Tämä on pelkkää hyvää. Avaa ja hullaannu."

Viimeisenä muttei vähäisimpänä uuden tuoteperheen Hulan pähkinäinen raakaruokapatukka. En voi sanoa muuta kuin että voi vitalis. Enhän minä näitä kuolema-allegikkona voi syödä. Mutta koska jokaiselle jotakin eikä Kalle saanut uutta tuoksutesteriä, sai sitten tämän rouskuttaa ja oli kuulemma tosi hyvää. Sieltä suunnasta siis suosittelut tälle tuotteelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti