tiistai 14. lokakuuta 2014

Ensimmäinen yhteistyökumppanini

Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin jo huomata sivun alalaidassa Bio Rex -elokuvateatterin bannerin. Olen jo jonkun aikaa tehnyt yhteistyötä kyseisen teatteriketjun kanssa täällä ja nyt päätettiin yhteistuumin siirtää toiminta tänne mun blogin puolelle. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jatkossa kirjoitan teille muun blogaamisen ohella elokuva-arvosteluja uutuuselokuvista joita olen käynyt katsomassa. Voi myös olla että tämä yhteistyö poikii tänne blogin puolellekkin jonkinlaista arvontaa tai muuta mukavaa! (arvosteluiden mielipiteet ovat täysin omiani, en siis huijaa teitä katsomaan huonoja elokuvia enkä myöskään hyödy linkeistä tai sun leffaan menemisestä rahallisesti)

Bio Rex Cinemas on siis suomalainen elokuvateatteriketju, joka toimii Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Porvoossa, Rovaniemellä sekä tilausteatterina Helsingin keskustassa. Bio Rex panostaa erityisesti nykyaikaiseen digitaaliseen esitystekniikkaan ja 3D -elokuviin. Esimerkiksi uusimmat Hobitti -elokuvat pääsi katsomaan super tarkkoina HFR 3D -näytöksinä normaalitasoisen 3D:n ja 2D:n lisäksi. Itseäni tuo häiritsi hiukan, kun hahmot liikkuivat jotenkin liian aidosti :D

Bio Rex on lapsiystävällinen teatteri ja tarjoaakin "Vauvabio" nimellä kulkevia lastenelokuvanäytöksiä kuun ensimmäisinä keskiviikkoina 6,50e hintaan (2v ja alle ilmaiseksi). Tällöin salissa on koko elokuvan ajan himmeä valaistus, äänet normaalia hiljaisemmalla, mikro lastenruokien lämmittämiseen sekä hoitopöytä. Kaikki Vauvabion esitykset ovat myös varustettu S - merkinnällä (sallittu kaikenikäisille). Tarjolla on myös pyörätuolipaikkoja sekä Vauvabion periaattella toimiva "Senioribio". Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona Vauvabion alettua tarjolla on uutuuselokuvia "aikuisempaan makuun", enkä nyt tarkoita mitään pornoa. Lippu näytökseen maksaa 6,50e ja hinta sisältää kahvin.

Bio Rexillä on tottakai myös oma Leffakerho. Leffakerhoon liittyminen on täysin maksutonta ja se mahdollistaa sinulle huikeita etuja aina korttia kassalla vilauttamalla. Leffakerholaisena saat hienon kultaisen Bio Rex -kortin lompakkoosi, lähiteatterisi ohjelmat, uutiset ja kilpailut viikottain sähköpostiisi, kuukausittain vaihtuvia etuja esim lippujen hinnoissa tai poppareissa, mahdollisuuden "santsilippuun" (eli kun käyt elokuvissa, säästä lippu ja jos menet 2 viikon sisällä uudelleen elokuviin näytä vanha lippusi ja pääset elokuviin edullisemmin, 2D 6e / 3D 7e) sekä paljon muita ylläreitä matkan varrella! Leffakerholaisille on myös alennusleffa -päiviä, joista seuraava on 26.11., tällöin kaikki 2D -elokuvat 6e ja 3D -elokuvat 7e. Bio Rex Leffakerhoon voit liittyä tästä.

On myös hassua että Bio Rex -teattereissa on mahdollista päästä katsomaan konsertteja sekä oopperaa. Kävin itse katsomassa U2:n keikan teatterissa ja olihan se viihdyttävä. Äänentoisto vastasi melkein live-esitystä!

Bio Rex -teattereiden hinnastot näkyvät täällä ja mikäli sinulla on Veikkaus -kortti sen tarjoukset löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti