perjantai 19. syyskuuta 2014

Like it. Love it! -Synttäriarvonta, sille joka rakastaa hiuksia ♥

Onnea Mella ja Like it. Love it! -blogi 2v synttäreiden johdosta!!
Hankin oman Tangle Teezerini (mustan) tuossa jokin aika sitten. Alle vuosi kuitenkin ja olin hyvin skeptinen. Miten muka harjaaminen ei satu ja miten multa voisi lähteä hiuksia päästä normaalia harjaa vähemmän? No nyt tällä käyttökokemuksella voin sanoa että hiukset pysyy paremmin päässä (tästä Kalle voi kuitenkin olla erimieltä kun herra kuulemma nielee suuremman määrän mun hiuksia kun ruokaa päivässä) ja ovat pehmeämmät. Toki mun harjasta edelleen löytyy hiuksia muttei sellaista mattoa niinkuin ennen.

Alkuun oli myös haastavaa saada tuo niskahiuskin harjattua, mulla kun on ihan valtavan paksut hiukset ja varsinkin ilman suoristusta. Ei näihin ole ikinä tepsinyt mitään. Niin ja tuohon sattumiseen.. Kyllä se edelleen nippaisee jos takku löytyy, mun hiukset on kyllä olleet huomattavasti takuttomammat tuon harjan jälkeen, eli ei niitä nippaisuja paljoa ole tullut!

Sitten on vielä nuo Invisibobblet. Ostin paketin ruskeita bobbleja laivalta vajaa kuukausi sitten ja no.. Olen myyty. Noitakin pidin aluksi rumina vietereinä päässä ja on hassua ettei tuo sitten repisi hiuksia. Pakko myöntää että totta se on. Ei revi eikä jää niitä ponnaripainaumia. Säästää ihanasti hiusta kun voi pesujen välissä käyttää myös ponnaria ilman että perään pitäisi riehua suoristusraudan kanssa. epäilin myös noiden palautuvuutta. Venytin heti alussa bobblea enemmän kuin olisi ollut tarve ja nyt se kyllä palautuu muotoonsa osittain.. Jää isoksi rinkulaksi ja jos jaksaa odotella pari päivää alkaa se taas näyttää vasta ostetulta bobblelta. Ajattelin nyt käyttää tuon yhden rinkulan loppuun ja heittää roskiin ja siirtyä vasta sitten seuraavaan :D Mulla kun niitä ei ole kolmea enempää.

Oi tästä tekstistä innostuneena voisin kuvailla ja esitellä mun käyttämät hius- ja muut tuotteet jossakin postauksessa!

Vielä Mellalle ja kisuille paljon terkkuja tältä höperöltä kissanaiselta (joka ei vielä saa kämpän takia hankkia omaa pörröä mutta varmasti ensi vuonna sen hommaa) !! Ja kiitos vielä siitä että oot saanut mut kuumeisesti haaveilemaan omasta Liv-boxista :D

4 kommenttia:

  1. Vau aivan mahtava postaus! Olen iloinen, että kirjoitit sun omia kokemuksia kyseisistä tuotteista. :) Ne on kyllä ihmeellisiä tuotteita, koska Tangle Teezerikin tosiaan on niin lähes kivuton! Joskus kun on tosi paha takku (oot pitäny hiuksia nutturalla pari päivää) ja selvittelet sitä, niin kyllä se hieman sattuu. Kuitenkin kun muistelen aikaa ennen tuota ja oli tavallinen harja käytössä, niin ei yhtään tehnyt mieli harjata hiuksia ikinä. :D Invisibobblet on myös siitä hyviä, koska ne on hygieenisiä eli niihin ei tartu lika eikä niin helposti mitkään hiuksetkaan! Niitä voi myös käyttää hiusten värjäyksessä ja pestä sen värin pois. :) Tosiaan eivät aina ihan kokonaan muotoonsa palaa, mutta suurimman osan ajasta kun osaa käsitellä niitä oikein!

    Todella kiva postaus ja pahoittelen kissakuumetta! :D Haluaisin itsekkin ensi vuonna taas kissan meidän perheeseen, saa nähdä. :D Voih! Livbox on kyllä jees, suosittelisin kokeilemaan!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jee ihanaa että kävit lukaisemassa ♥ :)

      Poista
  2. Ps. Sulla on jossain asetuksissa sanavahvistus päällä, että kommenttia julkaistaessa pitää vahvistaa olenko robotti. Kannattaa ottaa se pois! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti kun kerroit! oonkin miettinyt oonko saanu sen jo pois päältä vai en kun Blogger jossain vaiheessa väänsi omiaan! Käynpä ottamassa :))

      Poista