perjantai 29. elokuuta 2014

Weekend Festival 2014

Ostin Weekendiin liput jo ennakkoon vaikken edes tiennyt minkälainen kattaus tänä vuonna löytyy. Siitä on tullu jo perinne. Ensimmäinen Weekend oli bussijonotteluineen lähes järkyttävä kokemus, mutta viime vuosi paikkasi niin hyvin huikeudellaan ettei mitään rajaa. Voi olla että viime vuodesta jäi liian korkeat odotukset kun tänä vuonna ei mun mielestä ylletty ihan samaan.

En tiiä myytiinkö lippuja enenmmän vai oonko vanhentunut vuodessa huomattavasti, mutta tänä vuonna porukkaa oli ehkä vähän liikaa mun makuun. Eihän se siinä fiilistellessä haitannut mutta alueelle siirtyminen, alueella liikkuminen ja alueelta poistuminen tuotti lievästi tuskaa. Ihme kyllä ruokaa ja oheistuotteita tms myyntikojuja pääsi lähestymään lähes ollenkaan jonottamatta. Alueen hinnat olivat myös postiivinen yllätys (varsinkin Weekendin omien tuotteiden, ostin sadeviitan ja se maksoi 2e jos olisin ostanut sen esim cyber shopin teltasta olisin maksanut samanlaisesta muoviliinasta 5e)) ja aah vessoja oli niin paljon enemmän ♥ Myös Weekend -sovellus oli huikea kun eihän tuolla tietenkään toimi puhelin!
Mitä sitä sitten tuli nähtyä? Aikalailla hengailin siinä päälavan tuntumassa ja kävin kurkkimassa muualla. Voisin listata tsekkailut tähän samaan tapaan kuin Blockfest -postauksessakin.

Perjantai:                                                              Lauantai:
Martin Garrix                                                           Nopsajalka
Afrojack                                                                  JVG
Zomboy                                                                  Heavyweight
Calvin Harris                                                            Knife Party
                                                                             Hardwell
                                                                             Deadmau5

Weekend on silleen ihan hauska festari kun en yleensäkkään tiedä noista esiintyjistä kuin about kaksi tai saatan tietää nimen mutten oli kuullut kuin yhden biisin (niinkun vaikka tänä vuonna). Tästä syystä ehkä viihdynkin siellä hyvin. Voi ottaa rennosti ja tsekkailla fiiliksen mukaan niitä jotka kuullostaa hyvältä. Tietysti 100e on aika paljon rahaa pelkästä jillailusta, mutta hei kyllä siellä tulee reivattu "eat,sleep,rave,repeat" -tyyliin niin että jalat huutaa hoosiannaa peiton alla.
Sekin on hassua, että ollaan oltu Kallen kanssa periaatteessa kaikissa Weekendeissä. Ensimmäisenä vuonna hengattiin samassa vähän isommassa porukassa ja nyt kaksi viimeistä kertaa ollaan menty kaksin. Enkä mä ede ole mikään konemusiikin ystävä. Livenä ja klubeilla jees, mutten jaksa kotona kuunnella sitten yhtään (paitsi Knife Partyn Bonfirea joka on mun vatsalihasbiisi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti