tiistai 28. tammikuuta 2014

Amsterdam part 5 Taloja taloja taloja...Vinossa...

Viimeistä viedään ja voi että kun ikävä kasvaa näitä kuvia ladatessa. Saa nähdä saanko muokattua Seksimuseosta kuvia & juttua ja nuo rahareiät pitäisi myös kuvailla. Muuten tää alkaa olla tässä. Mitä ihmettä postaan tän jälkeen!?
Talot tuolla Damissa oli pelottavia. Joka toinen näytti siltä että kaatuu niskaan kun kävelet kapealla kadulla. Henkiin olisi kyllä voinut jäädä ellei päähän putoa valtaisa tiiliskivi, talo kun varmasti olisi jäänyt nojaamaan kadun toisella puolella sijaitsevaan torniin. Kaikki talot olivat myös omalla tavallaan eriparia ja kuin väkisin ahdettu pieneen väliin. Eri värisiä, eri korkuisia ja eri suuntiin kallistuneita.
Molskista ja kanaalin vieressä sijaitseva talo kaatuu kanaaliin ja heittää pari venettä kävelytielle.
Äiti tuli eilen takaisin kotiin Curacaolta, pieneltä saarelta Etelä-Amerikan tienoilla joka kuitenkin kuuluu Alankomaille. Voitte käydä Googlaamassa minkä näköistä siellä oli. Miten tämä liittyy Damiin? No voitte myös kuvitella kaikki kuvieni talot karkkiväreissä. Siten tämä liittyy Damiin. Äidin matkakuvia katsellessa oli pakko myhäillä miten Damista onkin saatu noin trooppinen paikka.
Seuraavalla kerralla kun vierailen Damissa haluaisin päästä kävelemään Damin kattojen ylle ja tutustumaan tarkemmin graffitikulttuuriin. Ja tietty vierailla enemmän museoissa. Onko teistä kellään ideoita mihin kannattaisi tutustua kun päällisin puolin on kaupunkia nyt nähnyt. Myös paikallinen ruoka jäi vähän vieraaksi heti kun nähtiin Burger King..
Tukholmassa on mahdollista varata "On the Roof"-turistikierroksia joissa oikeasti kävellään ympäri kaupunkia kattojen päällä ja mietinkin olisikohan jossain päin Damia vastaavia? Hmm.. Tosiaan mitä vaan vinkkiä otetaan vastaan :D
Olisi myös huippua nähdä Damin kesä, käydä Underground klubilla ja muuttaa pieneen kirjakauppaan. Tiesittekö muuten että Amsterdam on hipsterien luvattu maa. Mikä täällä on hipsteriä on siellä ihan normaalia H&M tavaraa.
Haluan jo takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti