perjantai 17. tammikuuta 2014

Amsterdam part 4 Madame Tussaud

Tällä kertaa tarinoin teille taas yhdestä kivasta jutusta Damissa, nimittäin vahanukeista. Liput tuohon museoon maksoivat turistiinfopistepaikasta 20e ja niillä pääsi koko jonon ohi, ovella lippu maksoi vajaa 25e ja sen lisäksi sun olis pitänyt jaksaa seistä jonossa..joka muuten oli pitkä. Heti sisään tulolla susta otettiin kuva Obaman kanssa (joka muuten oli ihan tyhmää koska tietty tämä kuva maksoi eikä toista Obamaa ollut missään ;-;). Tussaud rakennuksena oli valtava, mutta itse nuket oli sijoilteltu ehkä vähän liian ahtaasti. Kyllä siellä koko ajan nähtävää oli ja kannatti se 20e tähän iskeä, mutta kun samaan tilaan tungetaan hirveästi porukkaa kuvaamaan ja pällistelemään julkimoita alkaa hiostaa. Mulle kuvia kuitenkin kertyi huimasti ja ajattelinkin tähän laittaa teille vain ne parhaimmat ja välttää sillä kilometripostauksen. Mukana featataan myös me Kallen kanssa koska tottakai yhteiskuva mm. Johnny Deppin kanssa piti saada.
Meidän kahvitreffit Clooneyn kanssa oli koko reissun kohokohta ehdottomasti. Olisin voinut toteuttaa tän nyt telkkareissa pyörivän mainoksen livenä jos vaan olisin tajunnut.. Kun otin tuota kuvaa Kallesta opas tuli kysymään onko pojilla menossa kiihkeäkin keskustelu miunsta.
Madame Tussaudissa hahmot oli sijoiteltu kategorioittain ja vähän harmitti kun ennen kunnon Hollywood-kamaa oli vain historiallisia merkkihenkilöitä. Tietysti kiinnostavia tyyppejä oli sijoiteltu ympäriinsä ja oli niitä vähemmän kiinnostaviakin hauska katsella kun olivat niin aitoja! Hauskaa huomata kuinka moni onkaan mua lyhyempi. (Bongatkaa yllä olevasta kuvasta kunnon kodinrikkoja)
Nuket oli äärimmäisen taidokkaasti tehty ja mulle heräsikin kauhea hinku päästä tommoseen työhön :D Jos osaisin tekisin pikkusiskolle ihka oikean kokoisen ja näköisen Zayn Malikin. Noitten tekemiseen menee kuulemma hirmu kauan ja tuolla olikin yksi käytävä omistettu tekoprosessille. Hirmusti muotteja ja malleja ja käytävän päässä kuvia elävistä henkilöistä nukkiensa kainalossa. Pelottavan aitoja. Miten katseenkin saa tehtyä noin hyvin?
Tällä reissulla musta myös tuli Amerikan Presidentti ja koska presidentit aina salamurhataan pakenin ikkunasta ja Spiderman pelasti mut. Mitä seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti