sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kun katson ulos ikkunasta, näen kahden yksilön silmin

Hei humaanit! Taas ollaan muutama sateinen päivä lähempänä kesää, kesärenkaat on auton alla ja univelka kasvaa. Perjantaina isä tuli takasin Espanjasta (se toi mulle über ihanan Paavo Pesusieni -pehmon tui) ja meidän talossa on taas elämää. Lähdin pakoon tätä melskettä Helsinkiin ja Cape Universalin ystävämyyntiin Lauttasaareen. Sielä oli siis super huokeisiin hintoihin kaikkia rakkausjuttuja ja valinnanvaikeus oli ISO. Monien sovittelujen jälkeen mukaan lähti 3 paria rakkaus-Vansseja ♥ ja vaan 40e pari. Ootan niin paljon kuivia kelejä että noita viittii ruveta käyttämään.
Eilen sitten tuli pitkästä aikaa vaihdettua vapaalle oikeen kunnolla ja partyiltyä huipussa seurassa Olgan kämpillä mein teatteriproggiksen esittelyn jälkeen, jossa loistettiin Kallen kanssa. Valvomista oli vaihteeks ihan liikaa (puoleen seiskaan jee). Oon vaan sitä tyyppiä joka käy nukkumaan jo kymppi-ykstoista välillä ja herään aamulla aikasin. Mutta oli muuten oikeen mahtia ja kivaa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa. Ja jee ♥ huomenna nään äitiä ja mennään syömään ja leffaan ja pääsen näistä liian pitkiatä kynsistä eroon eikä tarvii taas hetkeen itkeä kun revetessä valuu verta.
No mutta voisin jättää tän tällä kertaa lyhyeksi ja mennä nukkumaan. Oon vaan nuokkunu koko päivän. AAA ja Pakko vielä lisätä! Kuulin äsken pikkusiskon puhelun äidille.. "Se (puhuu siis musta) on kohta jo 20 ja sitte se menee naimisiin ja muuttaa omaan kämppään ja hankkii lapsia." ja tuon lisäks vaikka mitä mitä se taas muka on nähny, kuullu tai muuten keksiny mun elämästä. En ehkä sittenkään haluu nähdä äitiä huomenna :'D Hyvää yötä rakkaat ♥

2 kommenttia:

  1. http://likeshootinstars.blogspot.fi/2013/04/i-choose-to-be-happy.html

    Sulle ois haaste! :>

    VastaaPoista