tiistai 8. marraskuuta 2011

BMTH @ The Circus ♥

Hei ihmiset ♥ Nyt tulee postausta aika nopeeseen tahtiin. Yritän parhaani mukaan vältellä koulua ja reputtaa lukion. Alku viikko ainaki ollu ihan höntsää ja se senkun jatkuu... Maanantaina viihdyin koulussa kolme tuntii, tänään en ollenkaan. Enkä lintsannu. Lyhyt päivä ja tänään oli taxvärkki. Mapitusta isällä koko päivä ja illalla tajusin että olin pissiny oikein kauniisti koko homman ja eikun ne miljoona paperia uusiks järjestykseen. lol. No aina ei voi oppia... Isä oli kumminki kiva eikä suuttunu ja tarjos Mäkkimätöt töitten jälkee ja vähän omaaki rahaa urakasta :3 Taitaakin tuhlaantua heti kun pääsen tarpeeks sivistyneeseen kauppaan josta saa uusimman Kerrangin ♥ BVB kannessa :3 hehz. Ja no mitäpä sitä muuta tästä? Huomenna on JÄRKYTTÄVÄ päivä -..-'' neljä oppituntia ja silti meen kasiin ja pääsen vasta viideltä D: Miten voi olla mahdollista? No koska mulla on joka tunnin välissä puoltoista tuntia -..- kuka keksi tälläsen koulujärjestelmän. Eli YH:ta (♥) lyskalla - Hyppäri - Saksaa kaurialassa - Hyppäri - Ruotsia lyskalla - Hyppäri - Psykaa lyskalla en tyksi, paitsi yhteiskuntaopista :3 noo pakko se on kestää.. Käyn ostamassa leffalipun ja hengaan kirjastossa.. Läksyjäkin vois harkita :') vaikka no en mä varmaan kirjota ollenkaan nii pitäis panostaa tohon päättötokariin......hups

Mut sitten tähän varsinaiseen aiheeseen eli sunnuntaihin ♥3♥ Olin The Circuksessa katsastamassa Bring Me The Horizonia ja voisin sanoa että LOISTAVA!! ei se Ruissin tasolle yllä ( ei mikään yllä..paitsi no Breathe Carolina on tasoissa :D ) ut muuten oikein muikee ♥ Eikä se ollu poikii ku vasta kolmas kerta tänä vuonna :''D ohops.. Muttaku ne on niin ihania :3 Kaikki parhaat livebiisit tuli vedettyä ja tunnelma oli loistava vaikka voisin kyl sanoo että ne Machine Headin kikkelihevarit oli oikeen ihania -..-
Mun keikkaa ei kyllä semmoset muigelit pilaa.. BMTH:n jäbien keikan senkin eestä...

Niinkun YleX:llä ja KaaosZinellä ja muillakin on jo tästä puhuttukin, eräs oikein ihana hevari mies päätti alkaa haukkumaan eturivistä poikia hinteiksi ymsyms ja repimään Jonahia kitarasta kun Jona soitti "korokkeella" yleisön edessä..
Jona sitte heitti kitaran järkkärille ja loikkas nyrkitpystyssä tuhoomaan äijää (joka oli sille kyllä ihan oikein) ja Oliver vähän ajan päästä perässä.
Kävipä siinä sitten niin että Jona kiidätettiin keikkapaikalta Meilahteen ja koko käsi kipsiin ja muu bändi jätti viimesen biisin vähän niinkun kesken ja keikka loppu silleen töks.
Säälin Jonahia ihan kybällä ja tommonen haukkuminen on ihan idioottimaista. Seistä eturivissä ja haukkua bändiä jolla on kumminkin keikalla paljon faneja. Vaikkei pää esiintyjä ollutkaan suurin osa porukasta oli tullut katsastamaan juurikin kyseisen bändin.
Tietty "nyrkit pystyssä tappelemaan kun tulee haukkuja " -asenne on vähän väärä kuitenkin noinkin tunnetulle bändille. Bändin puolella olen kumminkin tässä asiassa... en siksi että fanitan vaan miettikää nyt ite. ::)
Muuten keikka oli aivan loistava ja seuraavaa tässä venaillaan ♥

tuommonen rakkauspakkaus paitaki lähti matkaan ♥ 30e vihlas mut ei voi mtn ku on niin ihana :D

Ja tähän loppuun vielä... kaaduin pyörällä... hups... ja niinkin pahasti että molemmat polvet menee kuvattavaks mahdollisimman pian ja toivotaan ettei kutsu leikkauspöytä :)
ja vähän naamakerrointa tähän loppuun :)

5 kommenttia:

 1. ei luoja kuinka hyvii kuvii sait oliverista! mil kameral noi on otettu :0 oliks eturivis vai missä ja kauan jonottelit? (:

  VastaaPoista
 2. olin circuksella sillee tunti ennen keikkaa enkä päässy ihan eteen (kakkosrivissä kumminki) :) ja kuvat on otettu canonin ixus pokkarilla :D oon itekki aika yllättyny ku onnistu noinkin hyvin.. x) mut kiitos!!

  VastaaPoista
 3. Aaaassddffggghhh onneks Tampereen keikalla ei ollu nii idiottei tyyppei et olis menny BMTH:t haukkumaa D: JAJA IHANIA KUVIA! asdfghjklö <3

  VastaaPoista
 4. Upee toi paita! Harmi kun en itse paikanpäälle päässyt rahatilanteen takia, mutta kyllä niitä keikkoja tulee ja menee. Jonaa käy kyl sääliksi, voi ressukkaa :c

  http://foreverxdiamonds.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän nuo eksy tänne tossa ens vuoden puolella taas ... ja jos ei sillon niin viimestään kun uus albumi tulee ja nuohan lähtee kohta studioon :D ja hei sulla on kiva blogi!

   Poista