tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sommartiden hejhej

Nyt olis niinkus loma eli duunit loppu viime perjantaina♥♥ Toisaalta harmittaa kun oli siellä kumminkin ihan kivaa ja sillee... No mutta mitäs viime viikolta.. oon ollu ihan über kettuuntunu kaikkeen koska.. kävin Oulan rippijuhlissa ja menin sinne tietty skoballa.
SANTTU ON ELOSSA ♥♥ :3 me is happy ♥ jättikiitos Pasille ku jakso korjailla sen :33 (eihän se ollu rikki ku vaan sillee...ömmm koko sen ajan mitä se mulla on ollu :D eli n.2v nyt on kolmas menossa)

Santtu ♥ 7v
ja no alko sataa "pikkusen" vettä (lue: rakeita,salamoita ja kaatosade) ja menin juhliin litimärkänä.. ja sitte selvis että tunnen Oulan veljen oikein hyvin nii eiköhän tuo hävetysprosentti noussu miljoonaan..sitte no kun tulin kotiin........ MUN IKKUNA OLI JÄÄNY AUKI KOKO SATEEN AJAKS!!! mahtavaa ;;__;; kaikki lehdet,kirjat,julisteet,levyt ja leffat jotka oli lattialla (eli lähes kaikki) tuhoutu..myös kirjaston, tv hajos ja vei mukanaan digiboxin ja dvd:n ja siinä meni kanssa nippu keikkalippuja ja laatikoston eka laatikko.
Seuraavan pv:nä sitten mun toisen lipaston alin laatikko romahti.. ihanaa
JA eilen nukuin pommiin 2h töistä. YY ;_;

Mut on tässä jotain positiivistaki.. Pablo on meillä ♥

On se sulonen ♥ Se on siis meillä nyt hoidossa tuommonen 3v puudeli :33 ääwwww ♥

Lauantaina olin ämyssä med Janina ja oli ihan super mahtavaa :) bändit oli ihania ja juttu lensi.. näin kanssa Panua, Danielia, Kataa, ... ymsyms pitkästä aikaa :) tyksin ja no koska järkkärin laturi oli hukassa kuvasin TODELLA huonoja kuvia mun pokkarilla.. koittakaa kestää..
ei oo todellista tunnen ton laulajan ja tuo kitaristi on biorexillä töissä ::D (leffateatteri)

Plastics


Delay Trees ♥


Kauko Röyhkä
Jeps no siinä nuo sitte.. ja no sitte muutama kuva viel tähän loppuun :) ens postaus sitte Ruissist ja no sitte vähän jotai tästä reissusta (itsehän siis kirjottelen nyt Norjan maalta..)


yy oikeesti jo ikävä ;_; onneks sunnuntain taas meille viikoks ♥


voi lol tuota on tullu tuijotettuu...



Norjan rahaa ::D





 ja olihan sitä pakko muutama oma naama tänne tunkee.. haha :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti