sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Dance! Party! Hazard!

Huomenna kouluun. . . ei kyllä oikeesti kiinnosta yhtään. -.-'' Huomisen pelastus on onneks kampaaja heti koulun jälkeen ♥ ihanaa ♥ kattoo nyt mitä mun hiuksille tapahtuu.. voin ihan sanoa ettei mitään radikaalia muutosta luvassa koska oon niin hirveen "pelokas" (vai miten se sanotaan? ) noitten hiusten suhteen. Kun ei oikein uskalla leikata ihan silleen niinkun haluis.. No on noi tossa muutaman vuoden aikana jo alkanu vähän muistuttaa sitä mistä tykkäisin. Vielä on kuitenkin ihan liian pitkä matka unelmaan. :)

Huomasin näin BTW että oon eka tosta lauantaisesta bileporukasta joka postailee :D Eilen oli siis Miran luona pikkujoulut ♥ Ne alko joskus viiden maissa muttamutta mitenköhän mä tulin paikalle 45min myöhässä. . . aika perus. No sitten laulettiin Singstaria ja noi yhet leipo torttui.. Musta kyllä tuntuu että Atte oli loppu vaiheessa yksin touhuumassa niitten kanssa :') kun kaikki muut lähti laulamaan ja riehumaan. Ne tortut oli hyvii :3 (vaikka vähän liian kuivia niinku sanoin miwselle! xD ) Siinä kasilta alko mennä jo niin lujaa että mun pelastukseks subilta alko Glee ja vetäydyin Miran huoneeseen kattomaan sitä :D noin puolessa välissä kaikki löyty loppuelopuks sieltä makaamasta. Ja siinä sitten oltiin ihan ylipuhkipoikki loppuaika :D toki pääsin kotiin Ainon kyydillä ♥ Ja sitten vähän kuvasaldoa (suppea koska jotkut kuvat on hmmm sanoisinko mielenkiintoisia xD)


Ja ens viikonloppuna party-putki jatkuu :D La Jassun synde partyt hesassa ja sieltä suoraan Ellan partyihin ja sitä seuraavana viikonloppuna olis vuorossa pe-la Ihan Nasta -festarit (duunissa siellä) ja la iran syndet hesassa ja su-ma ainon syndet hämptönissä ja toki muutto samalla. . . :D ps. oon rakastunu Pariisin Kevääseen ♥

teen näitä nyt muutaman extran :D
19- Nicknames you have; why do you have them

jollu094 (= joku ikivanha juttu. . ) ja DreamCracker (en tiiä miks se vaan kuullostaa kivalta) ja Starrrw (harvoin käytän mutta jossain) ja toki myös TOKIOHOTELISTI- (en totakaan käyttäny nyt vähään aikaan :D)
20- Someone you see yourself marrying/being with in the future

öäää en kyllä tähän osaa mitään sanoa :D
21- A picture of something that makes you happy


tanssi ja musiikki ♥ vaikka en balettia harrasta tää on niin nätti kuva ♥
22- What makes you different from everyone else
ainakin näin laaja musiikkimaku, ulkonäkö ja persoona! :D
23- Something you crave for a lot
haluan pois Euroopasta! on tääkin ihana ja kaikkee mutta toi Intia, Amerikka ja Japani + Kiina houkuttaa luvattoman paljon
24- A letter to your parents
WAS? en taas tätä tajunnut ? kirja vai kirjain? no äiti olis S ja isä olis T ja kirjeenä että ISO KIITOS KAIKESTA ;_; ♥

25- What I would find in your bag
26- What you think about your friends
27- Why are you doing this 30 day challenge
28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
29- In this past month, what have you learned
30- Who are you?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti