perjantai 19. helmikuuta 2010

Little BIG planet

Jei äiti hääsi mut pois kotoo.. :( ja viikonlopustakin tulee ihan kakka.. :( no mut tänään aika perus koulupäivä. Oli wanhat ja sit oli liikasta vapaatunti ja mentiin elinan ja jutan kanssa manuun ostaa pilttii (♥) ja kermamunkkei(♥) NAMS :9 ja sitte oli aamulla psykologiaa. Jei maisteri kimmo laiho :''DD nyt se ensin hihitti siellä edessä ja sitte se heitti sienen seinään ja oli silleen Bhauaahhhahahahahahaaaaa!!
Että ihan tervettä taas.. :)
Nii ja olin eilen 9Deen discos ja oli muuten aika paska (sry Dee) mut mä en tykänny oli tylsää ja ylihintanen limu. No mut me keksittiin ellan kanssa ohjelmaa. :D Tankotanssia aulan pylväillä ja kuviokelluntaa liikkasalissa. :D
Wanhat oli muuten hianot! Oli kaikkii ihanii pukui ja kaikkee ja meri oli NIIIIIIIIN SAIRAAAN NÄTTI!!!♥.♥ ei kukaan oo niin kaunis. Ja sit noi yhet kuolas sitä japanilaista :)) ja jenni pääs tanssii :)
No mut huomenna toivottavasti pääsen Tampereelle kun kaikilla muilla on hauska viikonloppu. Niinkun noi yhet meni leirille ja toiset leffaan ILMAN MUA O.o siis haloo!?!?!? ILMAN MUA!!
nii ja ne kuiski vaan koulus kaikkee eikä kertonu mulle (siis wilma,miwse ja elina) oon niille vihanen!! D::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti