tiistai 26. tammikuuta 2016

Livbox Tammikuu

IMG_1836
Toisin kun voisi kuvitella mulle on kyllä tullut Livbox tässä hiljaisessakin välissä... Tuotteiden kuvaaminen on vaan jatkuvan pimeyden ja muun oheisohjelman takia jäänyt. Selityksiä selityksiä. No ajattelinpa sitten suosiolla skipata esittelytkin kokonaan ja aloitetaan uudestaan nyt tästä tammikuun boksista.

Boksin teemana oli "Tammikuu on toivoa täynnä" ja boksista löytyi tuotteita vähän joka puolelle kroppaa! Jes! Boksi vaikutti heti alkuun käytännölliseltä ja ehkä vähän arkiselta. Arkisuus on ehkä vähän ankea piirre näissä bokseissa, kun tavallaan joka kuukausi odottaa pientä hetkeä hemmotteluun ja sitä ei kyllä suuvedellä saa haha. Ja hei uusi vuosi! Siitä olisi voinut repiä jonkun glamourin jutun boksiin. Hyvä puoli arkisuudessa on kuitenkin se etten edelleenkään ole mikään mikään meikkiguru vaikka kosmetiikasta pidänkin ja olen super kiinnostunut lukemaan kaikista eri tuotteista ja brändeistä. Mulla pääsee kasaantumaan luvattoman paljon meikkejä pussiin (erityisesti huulimeikkejä) vaikka niillä kaikenmaailman kokeiluja harrastankin ja onhan ne nyt silti parhaita. Vielä kun oppisi omia jäätäviä ripsaripusikoita peilistä katselemaan. :D
IMG_1838
SB12 Suuvesi Ovh; 15,90e/250ml (boksissa näytekoko 50ml)
"Suuveden ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus varmistaa ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Vaikuttavat aineet neutraloivat pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja turvallisesti ja tehokkaasti. Raikastavan vaikutuksen lisäksi suuvesi sisältää myös fluoria ja hoitaa siksi myös hampaita. Päivittäisen fluorihuuhtelun on todettu ehkäisevän tehokkaasti kariesta ja täydentävän fluorihammastahnan vaikutusta."
SB12 on merkkinä hyllyltä tuttu muttei ole ikinä päätynyt testiin omaan kaappiin. Suuvedet eivät oikein ikinä olleet mun juttu, johtuen varmaankin äidin päähän istuttamista sanoista "suuvedestä tulee syöpä". Oli kiinnostavaa kokeilla, mutten usko että tulen tulevaisuudessa ostamaan suuvesiä sen enempää vaikkei niistä syöpää tulisikaan.

Salus Magnesium liuos Ovh; 14e/250ml (boksissa näytekoko 10ml, extratuote)
"Nestemäinen magnesiumvalmiste, joka on helposti nautittavassa muodossa ja imeytyy paremmin kuin tablettimuotoiset valmisteet. Magnesium on elimistön tärkeä kivennäisaine, joka tukee lihasten ja  hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ei sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- tai makuaineita."
Käytän itse magnesiumia tablettimuodossa treenin jälkeen ja sen lisäksi satunnaisesti mikäli pohkeeni kramppaavat. En ole vielä testannut tämän nesteen makua mutta huvittaa tuo paketissa ollut teksti päiväannoksesta joka on 20ml. Eihän tuo testi edes riitä yhteen kokonaiseen annokseen. Mikäli maku tässä on hyvä voisin jopa vaihtaa pillerit tähän luonnollisempaan vaihtoehtoon nykyiset kun taitaa olla jotain Pirkan säilöntäainehirviöitä.

Hernia Energy Boost kuorintavoide Ovh; 6e/75ml
"Kuorintavoide kirkastaa kasvojen ihoa tehden siitä raikkaan ja pehmeän. Virkistävä C-vitamiinipitoinen tyrnimehu, E-vitamiini ja appelsiininkukkavesi luovat uniikin alustan tälle dermatologisesti testatulle kuorinnalle. Kasvipohjaiset kuorivat rakeet poistavat kasvojen iholle kertyneet epäpuhtaudet hellävaraisesti.  Raikas tuoksu hurmaa ja vie ajatukset trooppisille leveysasteille!"
 Jesjesjes lisää Herbinaa. Joo, markettituote on tylsä valinta boksiin mutta kun rakastuin viimeksi tulleeseen kasvonaamioon ja kovaa! Markettituotteissa on myös se hyvä puoli että niitä voi testailla ajatuksella löytävänsä uuden luottotuotteen. Niin kovasti kuin Bernaird&Cassieresta tai Philosophysta pidänkin en kyllä luultavasti ikinä pysty panostamaan rasvaan semmoisia summia. Pitääkö tässä alkaa vaihtamaan miestä ja mennä rikkaisiin naimisiin?
Esittelytekstissä luvattiin raikasta tuoksua ja kyllä ainakin muhun iski tämä hedelmäpommi. Iho myös tuntui kivan sileältä pesun jälkeen eikä myöskään kiristänyt.
IMG_1840
Philosophy When hope is not enough -seerumi Ovh; 43,50e/30ml (boksissa 4ml näytekoko)
"Öljytön seerumi sisältää peptidejä ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Ainutlaatuinen sekoitus antioksidantteja auttaa soluja palautumaan ja tekee ihosta kiinteämmän. Levitä 3-4 tippaa aamuin illoin ennen kosteusvoidetta ja hipiästäsi tulee kirkkaampi ja heleämpi."
Ihoa heleyttävää seerumia, kaikkea sitä tulee naamaan tungettua. Jotenkin sana seerumi kuullostaa jo pelottavalta, ihan sama mistä puhutaan. Testattu kuitenkin on ja huhhuh taas mitä taikamömmöjä. Tykkään kovasti tunteesta joka iholle jää ja iho on kyllä ollut astetta terveemmän näköinen tän joka talvisen harmauden sijaan. Tykkään. Kovasti. Harmi vaan että tämäkin on näitä über kalliita tuotteita.

Lumene True mystic precise tip eyeliner Ovh;12,90e
"Silmänrajaustussi sopii taianomaisen tarkan ja intensiivisen, viettelevän rajauksen luomiseen. Sen joustavalla, kapealla kärjellä voit luoda rajauksia monipuolisesti aina elegantin luonnollisesta dramaattiseen ja näyttävään. Silmänrajaustussin runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus pitää rajauksen virheettömänä ja siistinä koko päivän. Ei sisällä parabeeneja tai hajusteita."
Eyelinereista olen aina jotenkin liian innoissani haha. Tussin pää oli sopivan terävä ja jälki oli tarkkaa. Tussi myös tarttui iholle helposti (toisin kuin nykyinen Kicksin tussi). Oli myös extra jees testata tuotetta jota en ainakaan Hämeenlinnan kaupoista ollut vielä bongannut boksin kolahtaessa pakettiautomaattiin.
IMG_1843
Curtin Sensitive rescue dry scalp -hiuspohjan tehokosteuttaja Ovh; 14,90e/75ml
"Hiuspohjaan jätettävä pitkäkestoinen tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Antaa kimmoisan, pehmeän ja tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön, ei rasvoita hiuksia. Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksen tehokosteuttajalle."
Tätä en vielä ole testannut, mutta voisi kyllä olla hyvä tuote. Mulla ja Kallella molemmilla kuivuu päänahka talvella järkyttävän paljon ja haluaisin löytää sille jonkun apukeinon. Ei kutise mutta pienikin määrä hilsettä näkyy tummissa hiuksissa varsinkin kiinni ollessa inhottavan paljon. Myös mun hiukset näyttävät talvella elottomilta ja kuivilta. Cutrin on ollut ihan perushyvä kampaamomerkki ja toivonkin ettei tämä ole ihan pohjanoteeraus. On kyllä muissa blogeissa saanut ihan ok hyvät arvostelut.

Anyday Selection pähkinäsekoitus Ovh; 2,39e/60g, extratuote
"Oletko jo löytänyt lempipähkinäsi? Dry Roasted Nut Selection on täydellinen sekoitus joka tilanteeseen: tarkoin harkittu yhdistelmä, jossa cashewpähkinät, mantelit ja pekaanipähkinät muodostavat vastustamattoman kokonaisuuden. Kevyt paahto ilman öljyä tuo maut esiin, ja siksi suolaa ei tarvita."
Ei ämpeetä vai miten se meni? Itsehän olen ihan niinkin allerginen pähkinöille että pelkkä haju saa hengitystiet tukkoon. Kallekaan ei näitä voi syödä lievempien oireiden takia. Onneksi mulla on äiti ja voin jo nyt sanoa että se tulee tykkäämään. Kuullostaa kyllä hyviltä ja olis varmasti hyvä lisä smoothieen tai ihan pelkästään välipalana vaikka töissä. Damn you allergia!

Helmikuun boksia odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti