lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

 Kesäkuun LivBoxin teemana oli "Mökille vai Madeiralle?" Ja no tuossahan ne tärkeimmät kosmetiikkajutut reissuun melkein onkin. Teemassa siis ainakin onnistuttu. Tuotteista kaksi oli extratuotteita ja no ilman niitä boksi olisi ollut aika suppea. Nyt kuitenkin boksista sai runsaan ja monipuolisen kuvan! Jes! Ensireaktioni boksia avatessa oli "huh ompas sininen" kun osui kynsilakka ja hammasharjakin sävysävyyn.
Rexona Maximum Protection Confidence anti-perspirantti Ovh; 9,90e
Juuri yhdessä boksissa tuli dödö/anti-perspirantti mukana (olikohan se huhtikuun). Kiva sinänsä kun tämä ei ole ihan perus roll-on vaan voidemainen puikko. Kuvauksessa luvataan jatkuvaa suojaa liiallista hikoilua vastaan ja voisi sen puolesta toimia hyvin just kesähelteillä. Edellinenkin pötkylä on kuitenkin käyttämättä vielä joten tämä saa jäädä kaappiin odottelemaan vuoroaan. Jännityksellä myös testaan tuleeko allergista kutinaa, nyt kun olen voinut käyttää vain hajusteettomia Erisanin herkän ihon dödöjä. 

L'Occitane Verbena Shower Gel Ovh; 16e/250ml 
Olen jo pitkään halunnut kokeilla L'Occitanea merkkinä, mutta kun ei se ainakaan hinnalla pilattu ole... Kivaa siis saada testiin tällainen vaikkakin näytekoossa (30ml). Pitää vain toivoa etten ihan rakastu, ei lompakosta sentään pesuaineeseen riitä vajaata kahtakymppiä. Mulla alkaa kaapit pursuamaan kaikenlaisista näytekokoisista saippuoista, kun käytössä on tällä hetkellä Body Shopin jumbokokoinen suihkugeeli. Pitänee ottaa noita testiin tässä välissä, tuo kun ei hupene mihinkään vaikka kuinka lotraa. :D

Bernard Cassiere Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi Ovh; 49e/50ml
Jess ihanaakin ihanampi Bernard Cassiere! Viimeksi kun tätä tuli boksissa rakastuin ja olenkin yrittänyt käyttää säästeliäästi tätä mustikkaista ihanuutta. Odotan innolla tämän testausta, edellinen oli niin loistava ihollekkin! Tuoksu ainakin on lupaava. Ikävää tässä taas tuo putelin hinta, boksissa tullut tuubi kun on vain sen 15ml. Edellinen Cassiere on kyllä vieläkin hyvissä voinneissa ja olen sitä kuitenkin joka ilta käyttänyt nyt noin pari - kolme kuukautta.. On siis superriittoista. Tavallaan voisinkin pulittaa tuon viitisenkymppiä.
Kubiss London Kivipuuteri Ovh; 3,95e
Muista blogeista olen kuullut että Kubiss on ihan ok halpismerkki enkä kivipuuteria ole ennen kokeillutkaan, joten tästä tulee mielenkiintoista kun ei osaa yhtään odottaa mitään. Nykyinen Maybellinen Fitme -puuterini loppuukin juuri ja rahatilanne on mitä on, eli tuli just sopivaan paikkaan tämä. Sävykin (Translucent) näytti iholla oikealta! Yleensä nämä kun tuppaavat olemaan liian tummia. 

Rimmel 60 seconds -kynsilakka Ovh; 5,50e
Olen halunnut näitä Rimmelin 60seconds lakkoja jo jonkun aikaa, mutta aina on kauppaan jäänyt. Boksissa mulle saapui lakka sävyssä 853 Pillow Talk ja tämä on aivan ihana! Kevyellä shimmerillä varustettu vaaleansininen lakka hyvällä koostumuksella. Vaati mulla toisenkin kerroksen eikä se enää kuivunut niin nopeasti kuin alempi (alle 60sek luvattiin). Laitoinkohan vain liikaa..

Lumene Natural Code Eye Intensifier Ovh; 7,90e
Vedenkestävä eyeliner/silmien korostuskynä sävyssä 2 Pearly Taupe on pienellä kiillolla varustettu tummanharmaa aika perus rajauskynä. Näitä mulla onkin jo kaapissa ja tavallaan vähän harmittaa kun ovat ihan laadukkaita, mutta jäävät luultavasti käyttämättä kun en jokapäiväisessä elämässä niitä käytä ja niitä on miljoona..
EXTRATUOTE: Jordan Individual Reach Soft hammasharja Ovh; 2,95e
Nätti hammasharja ja ennestään tiedän nämä Jordanin samaiset harjat ja ovat perushyviä. Henk.koht tykkään muotoillummista varsista ja pesenkin hampaani Pepsodentin Ultra Reach harjalla. Miinusta tässä extratuotteessa on ehdottomasti harjan kovuus. Itse käytän aina Mediumia, ei noista Softeista oikeasti ole mihinkään. Kyllä tämänkin harjan aion käyttää mutta saa nähdä miten kauan jaksan liian löysää harjasta.

EXTRATUOTE: Compeed Medium rakkolaastari 5kpl Ovh; 6,90e
Rakkolaastarit on aina hyviä ja varsinkin Compeed! Ihan huippu extratuote! Näitä ei omasta kaapista vielä löydykkään, aina käyn äidiltä varastamassa jos tarvitsen. 5kpl täysikokoinenpakkaus riittää kyllä kesän hyvin :D

Koko boksille voisin antaa arvosanaksi 9. Oli aika nappisuoritus! Kiitos! Tässä kirjoitellessa aloin nauramaan itselleni. Luen koko ajan ääneen mitä kirjoitan, heilun ja pompin ja juttelen itselleni kun tulee kirjoitusvirheitä. Selostan myös kaikki pisteiden paikat ja lallattelen välissä mitä ihmeellisimpiä lauluja.. No mikäs siinä kun on hauskaa :D Mitäköhän naapuritkin musta ajattelee kun täällä nämä seinät ei mitään kaikista paksuimpia ole ja suht kovaan ääneen höpisen tätä tekstiä tässä. Ehkä kuvaan teille jonkun videon mun postausmaneereista tässä kun joskus postaan pukeutuneena. (ei en ole alasti nytkään.. yökkärissä ja muuten räjähtäneenä vaan)

Nyt on muuten kamerakin muutettu ja ehkä tässä vielä saadaan loputkin tavarat haettua ja laitettua paikoilleen niin pääsen kuvailemaan muutakin kuin LivBokseja.. Kämpän esittelyä saatte kuitenkin odotella vielä niin kauan että saadaan sohva. Ollaan tilattu se jo ajat sitten kankaalla joka ei ollutkaan varastokangas ja nyt saadaan odotella heinäkuuhun. Saa sitä telkkaria onneksi sängystäkin katsottua.

Nyt mä painelen täältä pöydän äärestä peiton alle katselemaan jotain netflixistä ja odottelemaan työpäivän (illan) alkua. Hellöü!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti