perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kai hommat myös fiksummin hoitaa vois



MitäMitäMitä!? Mulla on kone täynnä kuvia.. Selkeesti mun elämän paras ostos toi uusi kamera. Ihan hullua että nyt on jo kesä ja kahden viikon päästä juhannus. En jotenkin osaa nauttia tästä lämmöstä ja vihreästä kun olen ihan varma että kohta se katoaa ja sataa lunta. Mun pää ei jotenkin tommosen talven ja niin nopean kevään myötä ymmärrä että vielä pitäisi olla kesäkuukausia tämän jälkeen kaksi jäljellä.

Tällä hetkellä istun töissä ja meinaan nukahtaa ihan koko ajan. Istun töissä koko tulevan kesän, syksyn ja talven. Lohduttaudun sillä että kolmen viikon päästä on Ämy ohi ja joulukuussa / vuoden vaihteessa on kaikki työnteko loppu. Aion pitää tauon. Käydä koulun loppuun ja viettää rento kevät ja kesä. Ja ehkä hankkia töitä jossain vaiheessa. Tietysti on huono idea rytmittää tuo "loma" juuri kevääseen. Pääsen sitten parhaaseen aikaan tappelemaan kesätyöläisten kanssa. Ja voihan se olla että palaan tänne. En. Mutta toisaalta vaikka kuinka ajattelen että puolivuotta ja kaikki on ohi, tuntuu haikealta. En halua lopettaa ja haluan lopettaa. Paradoksi.

Muuttofiilikset painaa myös päälle. Kävin Tampereella TAMK:in pääsykokeessa ja se oli suuri erhe. Haluan sinne kouluun ja kokeet meni hyvin. Mutta mun mielenterveys ei kestä. Haluan jo muuttaa kotiin. Omaan kotiin. Tampereelle. Voisin tyytyä väliaikaseen kämppään täällä Hämeenlinnassakin. Oli huikee fiilis hypätä aamuseiskalta alle viiden tunnin yöunien jälkeen, hörppiä teetä über ihanasta termosmukista ja päästä kävelemään aurinkoiseen Mansesteriin raikkaassa aamuilmassa kaupunginheräillessä. Paras päivä tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti