perjantai 6. syyskuuta 2013

Kesä on kaikilla, myös ylpeytensä menettäneillä

Syksyllä kaikesta tulee aina niin ristiriitaista. Koulussa on yllättävän kivaa, mutta samalla aina muutama seikka häiritsee niin paljon että se haittaa jo vapaa-aikaakin. Teatteri on mukavaa, mutten haluaisi enää esittää kevään näytelmää. Sää on hyvä, mutta silti sitä vihaa. Tarvitsisin uusia vaatteita, muttei  kaappiini mahdu mitään. Olen yksin vaikken ole.
Tosiaan lähes kaikki ystäväiseni muuttivat opiskelujen perässä muualle ja Kallellakin on omaa elämää. Istun siis usein illat kotona. On mulla seurana How I Met Your Mother ja nyt muutamana iltana Julkkis-BB, jota lähinnä Andyn takia pällistelen. En tosiaan ole koskaan ennen BB:tä katsonut. Ei se nytkään enempää kiinnosta. Andyn varmasti kuolemattomat letkautukset vaan saa mut maha kippurassa nauramaan.
Kaipaan mun sosiaalista elämää! "Mitä elämää?" joku saattaa kysyä. No sitä. Just sitä että olis edes vaihtoehtona kotoilu-illalle meno jossain. Mutta ei. Kaipaan myös kaveria kaupoille, leffaan, puhumaan tyhmistä tyttöjen jutuista, yöksi tai vaikka Fresnoon syömään. Mutta ei. Koulussa tulee puhuttua jotain joillekkin liittyen mittauksiin, Trimblereihin ja muihin koneisiin joita käytetään. On sekin hauskaa. Samalla uuvuttavaa.
Haluaisin myös muuttaa. Haluaisin vaihtaa Facebookin kaupungiksi "Helsinki" tai "Tampere". Pieni kotoisa kämppä ja ehkä kissa tai kaksi. Ja uusi elämä uudessa paikassa, jossa sua ei tunneta ja jossa voit muodostaa kaikille uuden kuvan susta. Ja joku uus koulu, joku jossa voi tutustua uusiin samanhenkisiin ja -ikäisiin ihmisiin ja joku jossa voin toteuttaa itseäni. Ajattelin ettei eri ikäiset luokkatoverit häiritsisi mua. Huomasin, että kyllä ne häiritsevät. Kaipaan ärsyttäviä tyttöporukoita ja samanikäistä seuraa.
Mutta hei! Ei tän kuulunut olla milläänlailla negatiivinen postaus. Halusin vain pohdiskella syntyjä syviä. Mulla on oikeesti hyvä fiilis kaikesta.

2 kommenttia:

  1. Kuule hölmö, lähet viettään mun kanssa aikaa. Niinkun sillon kun käytiin niillä 1,5e-lipuilla Helsingissä. Mulla on aikaa!

    VastaaPoista
  2. Mulla on sama fiilis. Mäkin kaipaan samanikäisten seuraa ja tyttöjen juttuja. Töissä tulee puhuttua työasioita eri-ikäisten kanssa. Työ on ihan kivaa, mutta kaipaan jotain muuta. Hämis on ihan kiva, mutta joku muu olis juuri nyt kivempi. Nyhjään kotona paitsi teatteri-iltoina. Teatterista tykkään ja sitä vois olla enemmänkin.

    Näin unta, että aloin opiskella teidän koulussa. :-)

    BB: tä en kato edes Andyn takia, mut harvoin saan katsoa sitä, mitä haluisin. Muut valtaa telkkarit.

    Sun ajatukset eivät ole ikään sidottuja eikä ne ole valitusta.

    Kirjoittaminen on samalla pohtimista ja ajatusten selkeyttämistä. Pidä siitä kiinni.

    VastaaPoista