keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tää kaupunki me vielä vapautetaan ja tiedän etten enää eilistä kaipaa

Hah juurikin tällä hetkellä oon kuumeessa himassa ja tässä alkaa olla kasassa pyöree viikko tätä laatua. Ärsyttävintä tästä tekee sen että mulla ei aamulla oo lämpöä ja päivällä nousee.. Eikä oo yhtään kipee olo. Sairastaisin sit ees rankasti... No. Tänään hipsin isän kanssa lääkäriin ja tottumuksesta pyysin suoraan antibiootit ja ne sainkin. Jouduin perumaan tän viikon duunit (onneks oli palkatonta :D) ja olis kiva ehtiä leffaan tsekkaamaan Suuri Puhallus (joka muuten on taas yksi maailman huonoimmista nimi käännöksistä) ennen kun se dumpataan teattereista. Otin tänään jopa itseäni niskasta kiinni ja tein töitä! Kun pääsis vielä tohon pöydän ääreen piirrustelemaan olis hyvä.. taidan kyllä olla vielä niin laiska ja inspiraation puutteessa että skippaan.. on mulla kumminkin ens kuun puoleenväliin aikaa. Lyödäänkö vetoa että edellisenä iltana tuun tänne kertomaan että shit unohdin.
Nyt alkaa jo kuumotella toi koulukin. Ei musta oikeesti oo seisomaan ulos heijastinliivissä, kypärässä ja turvakengissä.. Ellei ne nyt yht'äkkiä ala näyttämään super seksikkäiltä. Oon hommannut sen verran kivoja vaatteita että saisin senkin takia parantua että pääsisin kokeilemaan erilaisia asuja ja rakentamaan mun olematonta tyyliä. Halusin vaan taas alottaa uudestaan kun uuteen kouluunkin pääsen (joudun). Nyt on myös ihan kauhee bilefiilis. Haluisin johonkin ulos hyvällä porukalla. En muista millon tämmönen oli viimeks.. Wanhojen jatkojen jälkeen ? ehkä ? Surullista että tulevat luokkakaverit on 70% poikia ja 90% saman ikäsiä kun mun pikkuveli. Eli ei siis paariseuraa sieltä. Kaverit kun lähtee yliopistoihin ympäri Suomenmaata.
Kulutan kajareita ja sieltä pauhaa Haloo Helsinkiä. Vielä parisen vuotta sitten en olis voinut kuvitellakkaan tällästä päivää. En missään muodossa. Musiikkimakukin näköjään vaihtuu kun ikää tulee lisää. Tai. No. Vaihtuu on väärä sana. Kuuntelen edelleen Smurffeja ja Antti Tuiskua ja Las Ketshupin Asereje on kova juttu, sen lisäks on vaan tullu monta kovaa juttua lisää. Niin screamosta kun reggae/hip hop scenestä. Pohdinkin tässä just eilenkös se oli miten mun ja mun pikkusiskon musiikit eroaa toisistaan. Pikkusisko täyttää syksyllä 11v ja sen ultimaattisia lemppareita on One Direction ja Katy Perryn Fireworks. No tuota. Kun allekirjoittanut oli 11 sen soittoääni oli 50cnt:n Candyshop ja mp3 soitin hakkas Snoop Doggia. Elin mun parhaita gangsta vuosia. Siitä vuosi ja musta tuli hevimies.
Välillä tuntuu että mutkin on menetetty. Niin musiikillisesti kuin tyylillisesti ja ajatusmaailmallisestikkin. Tuntuu myös ettei musta olis mihinkään. Vaikka kai musta on kun tähän  asti on selvitty. No mutta kyllä teillekkin tämä tunne tulis vastaan jos saisitte hullun tehtävän liittyen yllätykseen. Voi jos mullakin olis työpaikka. Haluisin ne tulot. Tänä vuonna kun menee tili tyhjäksi muutaman asian tähden. Ja nämä muutamaa asiaa voin paljastaa lokakuun 4. päivän jälkeen ;)

Mulla oli joku pointti tähän postaukseen... En enää muista mikä mutta tsekatkaa toi ihana peiliristi ekassa kuvassa ! Antti Asplundinhan se ja mulla on nyt myös toi mustana :3 uijjui niin täydellistä :3

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia :)

    lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. sul on tosi kiva blogi! tiiäks kauan menee ku tilaa drop deadist ku ne tulee perille ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihana ♥ mmm DD:n tilaukset riippuu oikeestaan siitä miten paljon tilaat ja onks niillä paljon tilauksia samaan aikaan. Ite oon tilannut 2 kertaa ja toinen meni postiin, toinen tuli kotiin. Tää aiempi jonka hain postista vei enemmän aikaa, tuntuu kyllä että oli vaan meiän konttorin vika. Mut mitä nyt muistelisin niin parisen viikkoa koko settiin menee (eli tilauksen käsittelyyn ja postitukseen). Mut kaikki tilaukset tulee ehjänä ja tosi hyvässä kunnossa perille :) Suosittelen kyllä tilaamaan sieltä jos yhtään oot miettiny. Omat kokemukset (ja kavereiden kanssa) on vaan positiivisia. :)) Toivottavasti osasin auttaa :)

      Poista