sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Painottomuudessa kyynelkään ei lähde vierimään

Ehdinkin saada koneen korjauksesta jo kaks kertaa tässä välissä ja nyt vihdoinkin toimii! :D Onkin eka kerta kolmessa ja puolessa vuodessa kun toimii kaikki kunnolla laitteessa, eli kannattava korjaus ellen sanois.. No, nyt on ehtiny olla enkun ja saksan yo-kuuntelut ja äikän tekstitaito. Hyi. Lukulomakin alko ja torstaina aka ystävänpäivänä oli penkkarit ja abiristeily. Mitäpä niistä.. En tykänny. Okei, penkkarit oli jees ja abiristeilyki olis varmaan ollu mutta ko oon tämmönen kotihiiri :') olisin mieluummin jääny kotiin nukkumaan ja nukuinkin risteilyn jälkeen 12h vaikka koko reissu menikin hytissä (poislukien se aika kun olin partyilemässä Apulantaa). Pitää kattoo jos vielä noista rekka-ajeluista saisin kuvia kavereilta niin voisin postailla nekin sitten myöhemmin tänne :))
Eikös mulla muuten ollutkin paras penkkariasu ever! Ja teinkin sen ihan itse :D vähän pelotti kun ikinä en mitään itse ole kässän tunteja lukuunottamatta ommellut eikä tohon ollut mitään kaavoja. No reihuin 10tuntia ompelukoneen kanssa ja tuossa olis lopputulos. Pakko sanoa että oon aika ylpee tosta. Sääli että käyttöä oli vaan pari hassua tuntia.. Ehkä mä kehittelen tosta jotain.. (ajattelin poistaa hännän niin tulis semmonen mukava potkupuku himaan)
Ja oonhan mä hei tässä käyny leffassakin :3 Piin Elämän kävin katsastamassa viime viikolla itekseni (oli visuaalisesti ihan älyhieno!) ja eilen käytiin Kallen kanssa tsekkailemassa Hannu & Kerttu. Oli muikee! Suosittelen lämpimästi vaikka olikin aikamoista teurastusta. Tosiaan K16 elokuva ja multa kysyttin paperit.. Masentavaa. En oo niin babyface. Kyllä mä vähän taidan olla. Mutta ei multa mitään K18 pahuuksia ostaessa mitään papereita kysellä mut sitten tommosissa kyllä. On se jännä.
Onhan tässä muutenkin vaikka mitä tapahtunu ja postailutahti on ihan sekasin tän koneongelman takia mut eiköhän tää tässä pikku hiljaa.. Ainiin ja hei oon tällä hetkellä maailman köyhin ihminen! Se ei kyllä nyt ollut pointtina.. MUTTA syynä tähän se että kuumeillessani tilasin Canonin pannariobjektiivin ja oonkin ihan rakastunu ♥ (kaikki tän postauksen kuvat on otettu sillä näin btw) oli kyllä koko 187e:n arvonen sijoitus. 40mm objektiivi siis ja ihan super pieni. Suosittelen. Kävin myös Itiksessä äidin, Jooan ja JM:n kanssa ja mukaan lähti tuo alla näkyvä pufffmekkoasia 15e (normisti 60e että ei paha, ei paha) ja kokoo S o.o en ees muista millon viimeks olisin niin pientä vaatetta käyttänyt.. tuo pääsee käyttöön ainakin kaverin rippijuhlissa maaliskuun alussa :3
Pitäis jaksaa alotella sitä oikeeta lukulomaakin. 5 yhteiskuntaopinkirjaa ja 14-16 matikankirjaa, ei houkuta. Muuten ei noi enkut, saksat ja äikät silleen tunnu niin kamalalta kun ei niihin tarvii samalla lailla lukee.. ja no pitäis kirjottaa 3 esseetä, lasee 25 tehtävää ja vielä piirtääkkin super hieno kuva. Ei jaksa innostaa ja kun viikonpäästä esim Kallellakin on loma niin kato vaan kun luen mitään sillon. Hmm. No ehkä mä ainakin yritän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti