sunnuntai 1. tammikuuta 2012

New Fucking Years Eve

1.1.2012 klo.18:20 . . . maailmanlopun vuosi ♥ oon aika semiliekeissä tosta "oikeesta" maailmanloppupäivästä :3 harmi et siihen on melki vuos aikaa . . .
No mutta sitten asiaan. Uusvuos kulu himassa leffoja katellen ja mässyä syöden. Tuli katottua ainaki Mr.Popper & Pingviinit, Life as we know it, AdjustmentBureau ja Larry Crowne. Oon ollu flunssassa ja ens viikolla on tiedossa mm Ideapark med Milla ja Circlefest eli en saa olla kipeenä! Ajattelin ottaa rauhassa (ja siks kietäydyin partyistä kamujen kanssa) mutta kuinkas sitten kävikään... Hiipparoin Myllykalliolle ennen kahtatoista kuvaamaan rakettei ja kuvia kerty 250 ♥ tittidii mä siis rakastan raketteja yli kaiken ja suurin haave on päästää NY:kiin tai Ausseihin uuveeks ♥
Ajattelin tunkee teille tässä muutaman "onnistuneen" raketeista ja muutenkin muutaman kuvan eiliseltä.
ens vuonna mittariin paukahtaa 18 ja kattokaa mikä päivä mun synttärit on ;_; SUNNUNTAI ja ton jälkeisesllä viikolla on KOEVIIKKO eli luen koko pv:n johonkin kokeeseen . . . niin varmaan . . . vaikka mä oon vannoutunu absolutisti ei se tarkota etten haluis viettää synttäreitä vähän isommin kun on kumminki sen jälkeen vapaus keikoille ja ajokortti taskussa ::)
Tuolta matka jatku jotenkin kummasti mein äitin miesystävän tutuille joitten kanssa oltiin Levillä pari vuotta sitte... Porukka oli niin mahtavassa kunnossa että huhhuh ja mä niin tykkään humalaisista ihmisistä. Pelkään niitä kuollakseni ja ahdistun jo sen ajattelemisestakin. Mulla on joku alkoholiin liittyvä fobia. Sieltä himaan puol 2 ja suoraan sänkyyn. Yöllä alko kamala ahdistus ja tuntu että seinät kaatuu päälle. Mmm mäkin näitä ahdistus-itku-paniikkikohtauksia ja valvoin sen saattelemana aamu kasiin. Siinä vaiheessa olin simahtanut ja pikkusisko herättää puol 10 katsomaan Barbie elokuvaa.. Anoin armon aikaa yhteentoista ja nams oon erittäin pirteä.

Nyt enää venailen Idolssia :3 oon koukussa kaikkii tommosiin esim. tohon uuteen Voice of Finlandiin :3 khihi ja koelaulut on muutenki niin rentouttavii aivotnarikkaan juttui että ah ♥ Datailen ja ehkä luen vähän Carrien nuoruusvuosii ja alottelen uutta "uuvee lahjaa" äitilt Isabel Abedin Luciania ♥ (suomalaisesta normisti 26,95e nyt vaan 5e O.O ) ja tiistaina rohmuamaan alei Ideaparkkiin med Milla ♥ lupaan ostaa levyjä!

Ainiin lupaamisesta tuli mieleen! Mä en lupaile normaalisti ikinä mitään uuvee juttuja kun en kumminkaan pidä niitä mut nyt ajattelin luvata muutaman jutun..
1. en osta edelleenkään ruokaa/herkkuja kaupasta omilla rahoillani >:) ellen ole tyyliin stadissa tai keikalla tms poikkeustapauksilla.
2. alan nauttia enemmän pikkuasioista ja alan toimia spontaanimmin.
3. fiksaan inhmissuhteeni nyt kunnolla, kaikki huonot karsin pois ja hankiin uusia tilalle.

Toivottavasti 2012 on parempi kun edelliset :)

2 kommenttia:

  1. Mikä sattuma, itsellänikin on just toi Lucian tossa pöydänkulmalla luettavana ja ainakin tähän asti se on ollu aivan mahtava kirja :--)

    VastaaPoista
  2. :D ite pääsin starttailee tänää ja vaikuttaa ihanalta !

    VastaaPoista