perjantai 13. tammikuuta 2012

More than inspiration..love?

Mulla on ollu jännä tunne jo monta päivää.. Semmone "jännittää mut oon hirmu onnellinen ja ilonen" ja toi ei oo yhtään mun tyylistä.. Oon muutenkin vähän hämmentynyt tästä tunnemyllerryksestä joka mulla on meneillään ja elämä pomppii maanisdepressiivistä trampoliinia ylösalas. Ei tästä ota selkoa ja koska on nyt tosi tekotaiteellinen nyyhky fiilis ajattelin tehä tämmösen "inspiraatio/mieltymys/kaipaus"-tms kuva jutun we♥it:in ihanista kuvista. Toivottavasti tykkäätte ja varsinkin te jotka tätä ootte toivoneet :) ja teille jotka ootte toivonu tyylipostausta sellanen on luvassa! (kunhan selviän tästä ja keksin miten totetutan sen koska en ollu keksiny asiaa nimeltä kamera ennen yläastetta ja sillonkin hyvin köyhästi)
Eli tässä mun rakastamia/mua inspiroivia asioita eli lähinnä asioita joita kaipaan mun elämään:
laittakaa tää soimaan, lukekaa, nauttikaa ja astukaa mun elämään.
Värejä. Mun elämässä ei niitä kamalasti oo. Käytän paljon mustaa konkreettisestikin vaatteissa vaikka oikeesti rakastan värejä yli kaiken. Ajattelen elämää myös tosi negatiivisesti ja oon liian passiivinen. Alotin parantamisen uudenvuoden lupauksena ja no en tiiä onko se siitä kiinni vai mistä johtui että sain positiivista kommenttia mun kynsistä ja hyvät huomenet luokkakaverilta joka ei ole koskaan ennen mulle puhunut.
Semmosta spontaaniutta ja pientä hulluutta. Etten ottais itteeni tai muita aina niin vakavasti ja osaisin ottaa rennost kun siihen on mahdollisuus ja tarttua pikkujuttuihin. Nauttia.
Hyviä ystäviä, hetkiä ja fiilistä. Mun tän hetkiset kaverisuhteet on vähän niin ja näin ja haluan selvittää ne nyt kokonaan. Kaipaan läheistä, samanhenkistä kaveria joka jaksaa mua vaikka soittaisin sille kolmelta yöllä ja jonka kanssa vois jakaa kaiken. Tästäpä porukat onkin todennu että hanki poikakaveri...
En mä mitään seurustelua jaksais (ehkä) mutta pojat kavereina olis ihania. Oon muutenkin aina jotenki tuntenu oloni mukavammaks poikien kun tyttöjen kanssa. Oonkai vähän pikkujätkä.. ja no tällä hetkellä tunnenkin samoista jutuista tykkääviä poikia enemmän kun tyttöjä, mut olis kiva oikeesti nähäkki useemmin ja olla vähän parempi kaveri :)
Korkeita korkoja. Elämä on latteeta ja olis mukava joskus horjua koroilla. (kirjaimellisestikin kun tennarit ainoona kenkänä jalassa) Tykkään siitä tunteesta kun pistät korot jalkaan kaupassa ja astelet haparoivasti ja tyhmännäkäsenä ympäriinsä ihan silmät pyöreenä. Semmosta sais olla elämäkin. Ei aina mutta joskus sopivina ja terveellisinä annoksina ♥
Aikaa. Elän kamalaa Peter Pan -kriisi aikaa ja 18 odottaa kulman takana. Pelottaa, itkettää, tuntuu että räjähdän. Minne katosivat ihanat huolettomat lapsuudenpäivät? Aika kuluu liian nopeasti kun sitä pitäisi hidastaa ja liian hitaasti kun mitään ei tapahdu. Tai ehkä kokoajan tapahtuu, en vain huomaa sitä ja aika ei herjaakaan vain minulle? Väärin se kuitenkin käyttäytyy. Kaikki ihana ja hyvä loppuu liian nopeasti. Yksi syy miksi haluan oppia elämään kuin viimeistä päivää.
Glamouria, loistoa, timantteja. Kaikki tytöt haluaa joskus olla prinsessoja. Uskokaa tai älkää mäkin oon oikeesti tyttö joku tykkää tämmösistä jutuista ja haluan olla jonkun prinsessa. Semmonen överi glamour joskus on piristävää tai vaikka vaan se ylimääränen sokerilusikka teehen tuo glamouria elämään. Timantit ei välttämättä ole niitä kalliita louhittuja ja hiottuja kiviä, ne on myös muistoja, tähtiä, ystäviä ja pikku juttuja arjessa kuten esim. positiivinen kommentti.
Musiikki, elokuvat ja väärät vuosisadat. Musiikki ja elokuvat tulevat aina omistamaan suuren alan sydämestäni. Näiden kautta olen myös aika varma että olen syntynyt väärään aikaan. Nirvana, Beatles, Michael Jackson, Star Trek, Star warssin kultavuodet, Stargate, ja näitähän riittää.


Tiesittekö että nyt mulla on tosi jännä tunne. Mä avasin tänne ihan hirmusen paljon musta enkä normaalisti ikinä tekis tällästä. Ehkä tää auttaa mua kasvamaan henkisesti ja mun uudenvuoden lupaus luultavasti myös vaatii tätä. Outoa. Lupaan että tää ei oo huomion hakuista tai muuta vastavaa. Tää tulee oikeesti mun sydämestä ja on oikeesti mulle tärkee juttu. ♥ Olette ihania ja toivon että onnistun tavoitteissani ja ehkä joskus saavutan kaikki toiveeni ♥

6 kommenttia:

 1. mun Ihana Iki-Oma <3 pus <3

  VastaaPoista
 2. Awwww tää oli ihana postaus! :)
  (varmistussanana oli perstisci ja oli pakko tulla kertoon se...:DD nauroin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mun blogille sopiva varmistus siis :D

   Poista
 3. olipas mukava postaus:---) olit kivasti koonnu just sun ajatukset and that's cool!

  VastaaPoista
 4. huh mikä H-E-L-P-O-T-U-S, kun en olekaan ainut jota pelottaa kasvamine ja varsinki tänä vuonna täysikäsyyden saavuttaminen! mulla itellä on kanssa kamalat paineet ja pelot ja en haluais kasvaa ja kaikki muut ympärillä on sillee JEE VIIMEINKIN<3 ei kiitos mulle...

  ja sä osaat kirjottaa tosi hyvin! vautsi :-) tämmöset postaukset on kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite on kanssa ollu tosi yksinäinen fiilis kun muut on liekeissä ja ite en oo löytäny täysikäsyydestä mitään ihanaa :D Ja kiitos ajattelin että jotain tämmöstä tulee varmaan joskus lisää ::)

   Poista