maanantai 6. joulukuuta 2010

We all know the wedding is over

Niinkun tarkkasilmäset ( :D ) huomaa muutin jälleen blogin ulkoasua. (Kyllästyn superhyper nopeasti. . ) ja tää on nyt vähän aikaa tällänen. Luultavasti . . Pitäis jaksaa väsätä parempi.. mutta kun tänkin tekemiseen meni reilut 2h. :( AA melkein unohdin HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!!
Eilen oli Ainon sweet 16 partyt ja jäinkin sinne sitten yöks ja tulin tossa kahentoista maissa kotiin. :)
Pelattiin siis Rappakaljaa ja sellasta "Lappu otsassa" -juttua jossa piti Kyllä ja Ei kysymysten avulla arvata kuka oli. Mä olin ekalla kierroksella Matti Vanhanen ja toisella Pipsa Possu ♥ Oli kivaa! Ja illalla vielä pelattiin Ainon kanssa Blokusta ja Srabblea :) Ja annoin ainolle netistä tilaamani McFly:n julisteen jossa pojat on ilman paitaa ja siinä on myös niitten nimmarit :) Tykkäs toivottavasti :D Ja tähän loppuun vielä kuva tosta ihanasta Snow white's poison biten paidasta jonka ostin keikalta lauantaina:

Paidassa siis lukee: KILL KRISTY KILL SWPB. Ja mä rakastan sitä!

(btw. uudessa otsikkokuvassa on Allan "Jeremy 13th" Cotterill eli Snow white's poison biten ihana laulaja ja kuva on itse otettu keikalta josta voi lukea edellisestä postauksesta ja SWPB oli Summerissa eilen ♥ ne teki kynttilöitä ja Tuomo osallistu tanssikisaan :D Awws sulosia oli :3 jakson voi katsoa yle areenasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti