sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Aina kun sut nään, sanon jotain typerää; eiks oo noloo käyttää pyöräilykypärää?

Se olis niinko joulukuu! Ja kohta on joulu :3 Oon ihan hirmunen joulufriikki ♥ Se on vaan niin parasta. Kaikki valot ja hömppä ja herkut yms. Odotan innolla.
Joulahjatoive listaan kova lisäys olis se uus kone.. kun tällä nykyisellä pääsee vahingossa nettiin joskus ja no tästäpä johtuu se että nyt on jo 9.12. ja tää on ensimmäinen postaus joulukuussa. Ärsyttävää.
No mutta mitäpä mun viikkoihin kuuluu?
Sain kuvisdiplomin valmiiks ja seinälle! Olin ihan varma etten saakkaan sitä tehtyä ja oon nyt aika ylpee itestäni ko onnistuki niin hyvin :3 Muuten koulussa on vaihteeks tylsää ja koeviikko ei menny ihan putkeen hups .. ja nyt starttas viimenen jakso lukiota! enää kirjotukset ja se olis sitte siinä (jos menee läpi). Ja no tähän liittyen käytiin viime keskiviikkona Studia-Messuilla Helsingissä kiertelemässä. Sinänsä turha reissu mutta tiedänpähän nyt mihin haen :D jännää.
Ja tosiaan käytiin juhlistamassa kaverin 18v synttäreitä Iittalassa 2vk sitten ja viime viikonloppuna toinen kaveri partys omia 18v synttäreitään jaaaa eilen olin syömässä kolmannen 18v partyilijän juhlaporukassa. Huhu mikä ongelma vanhemmilla on ollu ajottaa kaikki lapset loppu vuoteen :D Hirvee party-putki..haluisin nukkuakin jossain välissä. Ja kun viime viikonloppuna sitte partyilin (lue:olin töissä) Flowing of Musicissakin.. Mut sielä oli kyllä ihan huikeeta ♥ Teen siitä erillisen postauksen koska kuvia on miljoona ja juttuakin riittää.
Kuluneella viikolla oli itsenäisyyspäiväkin. En oo kovin isänmaallinen eikä Finlandia herätä mitään tunteita (en ees tunnistanu sitä kun se soi aamunavauksessa koulussa hups) mut on mulla muutama perinne; syödä Finlandia kuulia ja kattoo linnnajuhlat. No tänä vuonna mun piti rikkoo kaavaa ja jättää kuulat pois, kiitos herkkulakko. Itsenäisyyspäivä meni muuten höntsästi. Siivoilin, tehtiin isän kanssa tortilloita, katoin Disney-leffoja ja hengasin Kallen kanssa.. Tai siis istutin tuon katsomaan linnanjuhlia ja Kimmoo mun kanssa.
Perjantaina nukuin vähän pommiin ja tottakai olin myöhässä just yhteiskuntaopin tunnilta kun mulla oli esittely EU-uutisista, hups mites näin.. Ei ainakaan johdu siitä että lähettiin keskiviikkona Kallen kanssa extemporeena Ideaparkkiin tsekkailee New Yorker ja siitä sitten "iltateelle" niille joka venahti yö kolmeen ja torstainakin tuli valvottua ihan liian myöhään.. No vieläkään en oo saanut mun univelkoja kuitattua, perjantaina katottiin äidillä leffoja (tai siis nuo katsoi ja mä nukuin niitten välissä) ja eilen käytiin Amon kanssa kuuntelemassa kirkossa Antti Tuiskua ja joululauluja (joka oli ihana! ui ne väristykset kun kirkko hämärty ja Antti alotti laulaa Varpunen jouluaamuna ♥) ja sen jälkeisten partyruokailujen jälkeen kävin kävelemässä ympäriinsä.
Ja hei huomatkaa noissa instagram-kollaaseissa (nimimerkin DreamCracker takaa löydyn sieltä) tuo kuumaakin kuumempi pingviinipehmo johon rakastuin Prismassa tulisesti ♥ Pikkusisko tykkäs kun rupesin sitä kuvaamaan ja hihkuin kuinka ihana se on :'3 no mun henkinen ikä ei todellakaan ole 18 ja sen voi moni todistaa.

Tulevalla viikolla tiedossa olis pikkujouluja, viimenen teatteriesitys, streetin joulunäytös ja Hobitin kauan odotettu ensi-ilta tiistai keskiviikko yönä :3 ahh ja nyt alkaa mukavasti toi jouluahjojen hankkimis -paniikki iskemään päälle.. Yksi on jo valittu, enää odottelen palkkaa tilille että olis varaa se ostaa :') eli jää kyllä toi nukkuminen taas ... no lomalla ehtii ja onneks se alkaa jo kohta :3
tsekkailkaapa vielä toi ihan loisto Karri Koira ft.Heikki Kuula & Ruudolf - Ei tarkoittaa Ei  -kipale, eritysesti sytyttää toi Asvalttisoturin .. Ruudolfin .. kohta :3

1 kommentti:

  1. ää kiva postaus (: saat muuten joululahjas sit vähän jälkikäteen, koska oon niin ajoissa aina kaikkien tälläsien kaa ...

    VastaaPoista